Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Suplimentare de bilete pentru concertul Bad Boys Blue

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor '80 va susține pe 15 februarie un concert la cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hiturile You're a Woman, Pretty Young Girl, I Wanna Hear Your Heartbeat sau Come Back and Stay. Organizatorii au suplimentat biletele de 250 lei și 100 lei.
Bad Boys Blue

Bad Boys Blue

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor '80 va susține pe 15 februarie 2013 un concert la cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hiturile "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay", concertul fiind urmat de un program disco unde se vor putea asculta cele mai îndrăgite piese ale acelei perioade.

Și pentru că în doar câteva săptămâni de la anunțarea evenimentului categoriile de bilete cu prețurile de 250 lei și 100 lei s-au epuizat, organizatorii au hotărât suplimentarea acestora. Astfel, cei care nu au apucat să-și cumpere bilet mai au o șansă să se întâlnească cu Bad Boys Blue.

Bad Boys Blue

Bad Boys Blue (Foto: www.facebook.com)

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO si punctele de vânzare care se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro.

Bad Boys Blue a luat fiinţă în 1984 în oraşul german Koln, la iniţiativa producătorului Tony Hendrik şi a soţiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum în formulă de trio (Andrew Thomas, John McInerney şi Trevor Taylor - voce) şi în scurt timp a înregistrat primul success la nivel European, cu piesa You're A Woman, I'm a man. Următorul hit, Come Back And Stay (1987) l-a consacrat pe John McInerney în postura de vocalist, fapt ce a şi condus la despărţirea de Travor Taylor.

Odată cu apropierea anilor '90 trupa a devenit un adevărat fenomen în toată Europa de Est, piesele lor fiind adevărate melodii simbol, în rândul a generaţii întregi de tineri. În anii premergătorii schimbării mileniului formaţia a trecut prin câteva schimbări de componenţă insă toate formulele au fost însă construite în jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei.

Bad Boys Blue - You're a woman, I'm a man

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bad Boys Blue
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Argatu a lansat piesa "Kamikaze Pacurare" - AUDIO

Argatu a lansat un nou single intitulat "Kamikaze Pacurare". Aflat în continuare sub aripa protectoare a celor de la Subcarpați,...

Închide