INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Suplimentare de bilete pentru concertul Bad Boys Blue

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor '80 va susține pe 15 februarie un concert la cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hiturile You're a Woman, Pretty Young Girl, I Wanna Hear Your Heartbeat sau Come Back and Stay. Organizatorii au suplimentat biletele de 250 lei și 100 lei.
Bad Boys Blue

Bad Boys Blue

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor '80 va susține pe 15 februarie 2013 un concert la cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hiturile "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay", concertul fiind urmat de un program disco unde se vor putea asculta cele mai îndrăgite piese ale acelei perioade.

Și pentru că în doar câteva săptămâni de la anunțarea evenimentului categoriile de bilete cu prețurile de 250 lei și 100 lei s-au epuizat, organizatorii au hotărât suplimentarea acestora. Astfel, cei care nu au apucat să-și cumpere bilet mai au o șansă să se întâlnească cu Bad Boys Blue.

Bad Boys Blue

Bad Boys Blue (Foto: www.facebook.com)

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO si punctele de vânzare care se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro.

Bad Boys Blue a luat fiinţă în 1984 în oraşul german Koln, la iniţiativa producătorului Tony Hendrik şi a soţiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum în formulă de trio (Andrew Thomas, John McInerney şi Trevor Taylor - voce) şi în scurt timp a înregistrat primul success la nivel European, cu piesa You're A Woman, I'm a man. Următorul hit, Come Back And Stay (1987) l-a consacrat pe John McInerney în postura de vocalist, fapt ce a şi condus la despărţirea de Travor Taylor.

Odată cu apropierea anilor '90 trupa a devenit un adevărat fenomen în toată Europa de Est, piesele lor fiind adevărate melodii simbol, în rândul a generaţii întregi de tineri. În anii premergătorii schimbării mileniului formaţia a trecut prin câteva schimbări de componenţă insă toate formulele au fost însă construite în jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei.

Bad Boys Blue - You're a woman, I'm a man

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bad Boys Blue
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Argatu a lansat piesa "Kamikaze Pacurare" - AUDIO

Argatu a lansat un nou single intitulat "Kamikaze Pacurare". Aflat în continuare sub aripa protectoare a celor de la Subcarpați,...

Închide