Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Șuie Paparude lansează un site nou cu HTML 5

Folosind HTML 5 și jQuery, noul site Șuie Paparude pune accentul pe interactivitatea facilă, evidențiind principalele elemente de interes - datele concertelor.
Logo Suie Paparude

Logo Suie Paparude

Urmărește-ne pe

Trioul Șuie Paparude a lansat noul site oficial cu un layout simplu, dar aparte. Cu publicul în background și o emblemă centrală, acesta pune accentul pe interactivitatea facilă, evidențiind principalele elemente de interes - datele concertelor. În acest sens, site-ul folosește tehnologie HTML 5 și jQuery. Interfața este complet navigabilă pe verticală, însemnând că structura site-ului poate fi parcursă doar cu un scroll de mouse. La derulare, un meniu superior își face apariția amintind de designul standard, pentru a nu bulversa complet cititorul. Fiecare secțiune se derulează la rândul ei pe orizontală, acționând butoanele +/-.

Așa arată noul site Suie Paparude

Așa arată noul site Suie Paparude

Site-ul ne prezintă istoricul muzical al celor trei membri, cu milestone-uri interactive (gen timeline), fără a se concentra pe biografii individuale. La secțiunea VIDEO, este prezentat momentan doar ultimul clip Șuie. Discografia reunește single-uri și albume, fără detalii, cu linkuri spre achiziția de pe itunes, acolo unde e cazul. Galeria foto este și ea ușor de parcurs, renunțându-se la thumbnail-uri.

Momentan nu există o versiune optimizată pentru telefoanele mobile. Legăturile către canalele de social media sunt disponibile doar la Contact, ele putând fi totuși sugerate și în layout-ul principal. Într-o perioadă în care majoritatea artiștilor români se mulțumesc să comunice prin Facebook și aplicațiile de profil, salutăm și apreciem interesul pentru o prezentare online proprie. Așteptăm o activitate constantă în actualizare și mai mult conținut. Site-ul poate fi accesat la adresa www.suiepaparude.ro.

Michi, Bean MC și Dobrică se află momentan în vacanță și vor reveni pe scenă în luna februarie. În noiembrie 2012, ei au lansat videoclipul "Nu te mai saturi de noi", dedicat fanilor Șuie Paparude. 2013 va fi anul lansării unui nou album.

Citește mai multe despre Șuie Paparude
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden a lansat un nou clip, "By Crooked Steps" - VIDEOCLIP

După apariția primului clip, "Been Away Too Long", Soundgarden a lansat al doilea video de promovare pentru noul album intitulat...

Închide