Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Ștefan Bănică și Andreea Marin și-au anunțat despărțirea prin Facebook

Ștefan Bănică și Andreea Marin și-au anunțat despărțirea prin Facebook. Cei doi formează un cuplu de 7 ani și au împreună o fetiță.

Stefan Banica si Andreea Marin

Ștefan Bănică și Andreea Marin și-au anunțat despărțirea pe paginile de facebook. Cei doi formează un cuplu de 7 ani și au împreună o fetiță, Violeta. Atât cântărețul, cât și vedeta de televiziune au postat joi seara mesaje identice pe paginile lor oficiale de facebook. Cei doi au ales despărțirea amiabilă în condiții civilizate, urmărind protejarea fetiței lor de un val al speculațiilor și scandalurilor media. Totodată, ei au comunicat că nu vor acorda interviuri pe această temă și doresc ca presa să le respecte intimitatea.

Stefan Banica si Andreea Marin

Stefan Banica si Andreea Marin

Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! - Andreea si Stefan Banica

Mesajul online este în prezent singura sursă privind despărțirea celor două vedete. În aceeași zi, cântărețul postase un citat de-al lui Nietzsche:  "Fără muzică, viața ar fi o greșeală." Artistul obișnuiește să posteze astfel de maxime pe pagina de facebook.

Stefan Banica a lansat albumul Altceva pe 24 octombrie 2012

Stefan Banica a lansat albumul Altceva pe 24 octombrie 2012

La sfârșitul anului trecut Ștefan Bănică a terminat cel de-al 13-lea sezon "Dansez pentru tine" și a susținut 4 concerte "O noapte de Crăciun" la Sala Palatului, respectând o tradiție ajunsă în cel de-al 11-lea an - citește recenzia evenimentului. În octombrie 2012, Ștefan Bănică a lansat albumul "Altceva" promovându-l printr-un turneu național.

La începutul lui 2013, cântărețul a fost în Israel, cântând pe 4 ianuarie la hotelul Le Meridien de la Marea Moartă.

Imagini cu Ștefan Bănică în cadrul seriei de concerte de la Sala Palatului

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake își pregătește revenirea în muzică - TEASER

După o perioadă de timp îndelungată dedicată filmelor și industriei IT, Justin Timberlake revine la prima sa pasiune - muzica....

Închide