Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Soundgarden a lansat un nou clip, "By Crooked Steps" - VIDEOCLIP

După apariția primului clip, "Been Away Too Long", Soundgarden a lansat al doilea video de promovare pentru noul album intitulat "King Animal". Piesa aleasă poartă numele "By Crooked Steps" iar videoclipul este produs de liderul trupei Foo Fighters, Dave Grohl (Nirvana).

Soundgarden

Urmărește-ne pe

După apariția primului clip, "Been Away Too Long", Soundgarden a lansat al doilea video de promovare pentru noul album intitulat "King Animal". Piesa aleasă poartă numele "By Crooked Steps" iar videoclipul este produs de liderul trupei Foo Fighters, Dave Grohl (Nirvana).

Soundgarden

Soundgarden

"King Animal" este primul album după o pauză de 16 ani și a fost lansat la începutul lunii noiembrie. Discul este inregistrat în studiol X din Seattle alături de Adam Kasper, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Foo Fighters, Nirvana sau Pearl Jam. Joe Barresi (The Melvins, Queens Of The Stone Age, Weezwe) este responsabil de mixarea discului care a avut loc în studioul din Pasadena, California. CD-ul s-a vândut în peste 83.000 de unități, doar pe teritoriul american, intrând pe locul 5 în topul Billboard 200.

Veteranii grunge-ului au lansat în luna mai 2012 un box-set cu toate discurile apărute sub egida A&M Records. Pachetul, intitulat "The Classic Album Selection", are un amblaj nou fiecare disc având broșuri de prezentare și coperți realizate special de celebrul artist Josh Graham. Ultimul album Soundgarden, "Down on the Upside", a apărut în 1996.

Dupa apariția lui "King Animal", Soundgarden a colaborat cu cei de la Converse pentru un model de încălțăminte customizat. Designerul Chuck Taylor de la All Star a fost inspirat de coperta albumului și a realizat un tenis simplu dar atractiv pentru fanii Soundgarden, ce include și noua siglă a trupei. Tenișii sunt unisex și sunt disponibili într-o ediție limitată de numai 60 de perechi. Aceștia se găsesc pe site-ul converse.com la prețul de 65 de dolari.

Dave Grohl a lansat recent, la festivalul Sundance Film din Utah, SUA un film documentar despre celebrul studio Sound City Studios. Acesta este o un complex de 2 clădiri situat în Van Nuys, Los Angeles, California, deținut de familia Skeeter din 1970 și a devenit faimos datorită dotărilor tehnice, dar și spiritului inedit, de care muzicienii se îndrăgosteau. Primul album înregistrat în studio a fost "After the Gold Rush" al lui Neil Young, iar până în mai 2011 spațiul a fost umblat de nume importante din muzica precum Tom Petty, Rage Against the Machine, Johnny Cash sau Metallica. Mulți dintre acești artiști apar și în documentar și povestesc experiențele trăite la Sound City Studios.

Soundgarden - "By Crooked Steps"

Tracklist King Animal

 1. Been Away Too Long
 2. Non-State Actor
 3. By Crooked Steps
 4. A Thousand Days Before
 5. Blood On The Valley Floor
 6. Bones of Birds
 7. Taree
 8. Attrition
 9. Black Saturday
 10. Halfway There
 11. Worse Dreams
 12. Eyelid's Mouth
 13. Rowing

Citește mai multe despre Soundgarden
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicole Scherzinger a lansat "Boomerang" - VIDEOCLIP

Nicole Scherzinger a lansat noul videoclip "Boomerang". Este primul single după 2 ani de pauză și primul extras de pe...

Închide