Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Ascultă noul single Prince, Chapter and Verse - AUDIO

Prince a postat pe YouTube o piesă nouă intitulată "Chapter and Verse" care a fost înregistrată zilele trecute cu ocazia concertului susținut în Dakota dar oferă fanilor și un lyric video pentru melodia "Screwdriver".

Prince

Prince este un artist imprevizibil. A lansat un nou site, unde a postat un lyric video pentru melodia "Screwdriver" și un teaser pentru festivalul de jazz din Montreux. Este posibil ca în scurt timp să apară un nou DVD plus un scurt material promoțional pentru albumul cântăreței Andy Allo, "Superconductor", care este produs de Prince.

Pe lângă toate aceste vești bune, fanii au ocazia să asculte pe YouTube o altă piesă recentă, intitulată "Chapter and Verse". Melodia a fost înregistrată zilele trecute cu ocazia concertului susținut în Dakota și dezvăluie o piesă tipică de funk în stilul celebrului cântăreț.

Prince

Prince

Până în prezent, Prince a lansat peste 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său sau sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile).

Prince - Chapter & Verse

Prince - Screwdriver

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul single FreeStay, "Criminal Mind", propus la Eurovision - AUDIO

FreeStay, proiectul lansat anul trecut de solistul Florin Ristei, revine cu noul single "Criminal Mind". FreeStay a înscris piesa la...

Închide