Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noul single Destiny’s Child - "Nuclear" - AUDIO

Destiny's Child s-a reunit pentru a lansa "Nuclear", primul single înregistat în ultimii 8 ani. În plus, Beyonce, Michelle și Kelly pregatesc încă o surpriză muzicală.

Urmărește-ne pe

Celebra trupă de R&B Destiny’s Child s-a reunit pentru a înregistra prima piesă nouă după 8 ani de pauză. Melodia se intitulează "Nuclear" și este produsă de Pharrell Williams. Aceasta este inclusă pe noua compilație a trio-ului, "Love Songs", formată din cele mai bune piese de dragoste cântate de Beyonce Knowles, Kelly Rowland și Michelle Williams. Baladele alese îmbină romantismul cu pasiunea și cu senzualitatea, formând un playlist interesant ce va fi disponibil începând cu 29 ianuarie.

Destiny's Child

Destiny's Child (Foto: www.destinyschild.com)

Grupul ce a promovat ideea femeii independente se va reuni pe scenă și va concerta la celebrul Super Bowl. Prestația lui Beyonce la evenimentul de pe 3 februarie era deja anunțată, iar acum s-a anunțat că alături de ea vor cânta și Michelle și Kelly.

Destiny’s Child este una dintre cele de succes formații feminine de R&B, care a conectat sound-urile old school cu evoluția tehnologiei și a modei din secolului 21, influențând felul în care publicul ascultă R&B și soul. Trupa și-a dezvoltat un look și un sound ce transmit pozitivitate, spiritualitate și valori. Între 1997 și 2005, Destiny’s Child a condus topurile internaționale și a vândut peste 60 de milioane de albume. Labelul Sony Music a creat recent micro-blogul DestinysChild.Tumblr.com.

Ascultă noul single Destiny's Child - "Nuclear"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JAyBW22kI1o&w=600]

În timpul turneului din 2005 cele trei artiste au decis să pună stop proiectului Destiny’s Child pentru a urma cariere solo. Acestea au transmis o scrisoare către presă și fani pentru a anunța decizia luată și au susținut concertul de adio în 2006. Beyonce, Michelle și Kelly au rămas prietene și au mai urcat pe scenă împreună la diverse evenimente importante, așa cum se va întâmpla și anul acest la Super Bowl.

Lucrăm împreună ca Destiny’s Child de când aveam 9 ani și am plecat în turneu împreună la 14 ani. După multe discuții am realizat că prezentul turneu ne oferă prilejul să punem stop proiectului Desnity’s Child într-un moment de glorie. Ne leagă o prietenie frumoasă și suntem recunoscătoare pentru muzica noastră, pentru fanii pe care îi avem și pentru că ne avem una pe cealaltă. După ani de zile în care am lucrat împreună am realizat că este timpul să urmăm țelurile personale și carierele solo. Indiferent ce se va întâmpla, vom ține mereu una la cealaltă și ne vom ajuta ca artiste – scrisoarea trimisă de Destiny’s Child în 2005.

Galerie foto Destiny's Child

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Destiny's Child - Love SongsTracklist Destiny's Child - "Love Songs"

 1. Cater 2 U (2004 - Destiny Fulfilled)
 2. Killing Time (1998 - Destiny's Child)
 3. Second Nature (1998 - Destiny's Child)
 4. Heaven (2002 - Simply Deep)
 5. Now That She’s Gone (1999 - The Writing's On The Wall)
 6. Brown Eyes (2001 - Survivor)
 7. If (2004 - Destiny Fulfilled)
 8. Emotion (2001 - Survivor)
 9. If You Leave (featuring Next) (1999 - The Writing's On The Wall)
 10. T­-Shirt (2004 - Destiny Fulfilled)
 11. Temptation (1999 - The Writing's On The Wall)
 12. Say My Name (Timbaland remix) (2002 - This Is The Remix)
 13. Love (2004 - Destiny Fulfilled)
 14. Nuclear (2013 - Destiny's Child - Love Songs)

În același timp, Beyonce pregătește un nou album, la care lucrează cu Pharrell, Timbaland, Dream și Justin Timbarlake, care tocmai a lansat un single nou după 6 ani – "Suit and Tie" feat. Jay Z. Artista a realizat și primul documentar biografic, cu premiera pe 16 februarie la HBO.

Succesul comercial obținut este foarte mare. Dar este foarte stresant pentru că trebuie să țin mereu pasul cu tot ce se întâmplă. Din această cauză, nu te poți exprima, nu te poți dezvolta. Este lupta vieții mele. De aceea mi-am setat un țel – să fiu independentă. Oamenii văd că celebritățile au foarte mulți bani și își permit orice, dar și eu sunt o ființă umană și plâng, mă sperii, am emoții, ca toată lumea – declară artista în trailerul de mai jos.

Trailer: HBO Documentary Special: Beyonce

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=I1mkntvbS8w&w=600]

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake a lansat "Suit & Tie" - un single nou după o pauză de 6 ani - AUDIO

După o promovare plină de suspans ce a inclus 3 zile de așteptare, Justin Timberlake a lansat primul său single...

Închide