Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sébastien Léger vine la Sensation 2013 - "Source of Light"

La ediția Sensation de anul acesta este posibil să mixeze DJ-ul francez Sébastien Léger. Acesta a adăugat evenimentul din București în lista sa de concerte de pe Facebook.
Sébastien Léger

Sébastien Léger

Urmărește-ne pe

La ediția Sensation de anul acesta este așteptat să mixeze DJ-ul francez Sébastien Léger. Acesta a adăugat evenimentul din București în lista sa de concerte de pe Facebook. Momentan, organizatorii locali nu au comentat informația. În 2013 Sensation renunță la alb și alege lumina, realizând în premieră în România noul concept de show – "Source of Light". Mai multe detalii despre prețurile biletelor găsiți în pagina Sensation din Agendă.

Sébastien Léger

Sébastien Léger (Foto: www.facebook.com)

Sébastien Léger luat contact cu muzica de mic, provenind dintr-o familie de artiști. Atracția pentru genul electro a apărut în adolescență când a început să compună și să mixeze. EP-ul de debut "There Is Life After Us" din 1999 a fost urmat până în prezent de peste 30 de materiale lansate, iar muzica DJ-ul s-a răspândit în cluburile din întreaga lume.

Anul trecut, Sébastien Léger a călătorit în continuu, fiind învitat la numeroase evenimente din toate părțile lumii precum Canada, Statele Unite, Spania, Emiratele Arabe Unite - Dubai, Germania, Marea Britanie, Italia, Franța, Olanda, Republica Dominicană, Belgia, Croația, Irlanda, Japonia și Australia. De asemenea, a realizat 2 remixuri pentru compilația "Club Shaker Vol. 2", lansată pe 21 decembrie de casa de discuri Planet B.E.N. Tehno.

Sensation 2013 - "Source of Light" se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din 2013 cu dansatori și acrobați de top, efecte pirotehnice impresionante, lasere și nu numai. Evenimentul pregătit de Events va avea loc pe 6 aprilie la Romexpo.

Sébastien Léger - Polymod (live 2011)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
System of a Down anunță primele concerte din 2013

System of a Down a anunțat primele concerte din acest an. Trupa va performa pe 9 august în Suedia la...

Închide