Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sebastian Bach (ex-Skid Row) lansează noul DVD în luna martie

Sebastian Bach (ex-Skid Row) va lansa noul DVD, intitulat "ABachalypse Now", pe 26 martie 2013. Materialul, disponibil în format CD/DVD, conține filmări în premieră înregistrate în 2012 la festivalurile GrasPop Festival din Belgia, Hellfest din Franța și Club Nokia din Los Angeles.

Publicat

pe

Sebastian Bach │ FOTO: www.facebook.com

Fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, a anunțat că noul DVD, intitulat "ABachalypse Now", va fi lansat pe 26 martie prin intermediul casei de discuri Frontiers Records. Materialul, disponibil în format CD/DVD, conține filmări în premieră înregistrate în 2012 la festivalurile GrasPop Festival din Belgia, Hellfest din Franța și Club Nokia din Los Angeles. Chitariștii Jeremy "Jinxx" Ferguson (Black Veil Brides), Roy Z (Halford) și Brent Woods (Vince Neil) sunt invitații speciali ai lui Bach.

Sebastian Bach

Sebastian Bach │ FOTO: www.facebook.com

Ultimul album de studio semnat de celebrul solist poartă numele "Kicking and Screaming" și a fost lansat pe 27 septembrie 2011. Discul a fost înregistrat alături de producătorul Bob Marlette (Tony Iommi, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne) și îl are ca invitat pe chitaristul John 5 (Marilyn Manson, Rob Zombie).

Sebastian Bach a devenit celebru alături de formația Skid Row care a luat ființă în 1986. A lansat cu aceștia trei albume de succes, "Skid Row" (1989), "Slave to the Grind" (1991) și "Subhuman Race" (1995) care în 1996 înregistraseră peste 20 de milioane de unități vândute. Tot în același an, datorită neînțelegerilor cu Rachel BolanBach a părăsit formația pentru o carieră solo. Pe lângă cariera solo de succes, solistul a jucat și în piese de teatru pe Broadway ca Jekyll & Hyde, The Rocky Horror Show - Riff Raff și Jesus Christ Superstar - Jesus of Nazareth.

Sebastian Bach - Kicking And Screaming

Live at Hellfest - 16 iunie 2012

1. Slave To The Grind
2. Kicking & Screaming
3. Here I Am
4. Big Guns
5. Piece Of Me
6. 18 & Life
7. American Metalhead
8. Monkey Business
9. I Remember You
10. Youth Gone Wild

Live at Club Nokia - 2 august 2012

1. Big Guns
2. (Love Is) A Bitchslap
3. Piece Of Me
4. 18 & Life
5. American Metalhead
6. Monkey Business
7. I Remember You
8. TunnelVision
9. Youth Gone Wild

Live at Graspop - 24 iunie 2012

1. Kicking & Screaming
2. Dirty Power
3. Here I Am
4. Big Guns
5. 18 & Life
6. American Metalhead
7. Monkey Business
8. I Remember You
9. TunnelVision

Trending