Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Se lansează ediția aniversară a DVD-ului Queen - Live At Wembley

Pelicula "Queen - Live At Wembley Stadium 25th Anniversary Edition" a fost restaurată, are sunet 5.1 si conține noi imagini din The Magic Tour.

Queen Wembley Stadium 1986

Pe 12 martie casa de discuri Eagle Rock Entertainment va lansa DVD-ul "Queen - Live At Wembley Stadium 25th Anniversary Edition". Pelicula a fost restaurată la cele mai înalte standarde, are sunet 5.1, conține multe imagini în premieră din turneul The Magic Tour, dar și două interviuri cu Brian May și Roger Taylor filmate în 2011. Cei doi povestesc despre efortul depus pentru susținerea celor două concerte, dar și despre regretatul solist Freddie Mercury.

Queen Wembley Stadium 1986

Queen Wembley Stadium 1986

Înregistrat pe 11 și 12 iulie 1986 pe stadionul Wembley, unde trupa a cântat în fața a peste 150.000 de spectatori, "Queen Live At Wembley Stadium" este considerat unul din cele mai spectaculoase concerte rock susținute vreodată, "The Magic Tour" fiind ultimul turneu al trupei.

În ciuda zvonurilor și a problemelor de sănătate ale lui Freddie, Queen a lansat ultimul album, "Innuendo", în 1991. Cu toate că era bolnav de SIDA și se simțea din ce în ce mai rău Freddie Mercury a contribuit foarte mult la realizarea discului. Piese ca "Innuendo", "Headlong", "The Show Must Go On" sau "These Are The Days Of Our Lives" au făcut ca discul să ajungă pe primul loc în topurile din Marea Britanie, Olanda, Elveția, Italia și Germania. Pe 24 noiembrie 1991, la doar câteva luni de la apariția discului, solistul a încetat din viață la vârsta de 45 de ani.

Queen - Live At Wembley 1986

Tracklist Queen - Live At Wembley Stadium 25th Anniversary Edition

 1. One Vision
 2. Tie Your Mother Down
 3. In The Lap Of The Gods... Revisited
 4. Seven Seas Of Rhye
 5. Tear It Up
 6. A Kind Of Magic
 7. Under Pressure
 8. Another One Bites The Dust
 9. Who Wants To Live Forever
 10. I Want To Break Free
 11. Impromptu
 12. Brighton Rock Solo
 13. Now I'm Here
 14. Love Of My Life
 15. Is This The World We Created
 16. (You're So Square) Baby I Don't Care
 17. Hello Mary Lou (Goodbye Heart)
 18. Tutti Frutti
 19. Gimme Some Lovin'
 20. Bohemian Rhapsody
 21. Hammer To Fall
 22. Crazy Little Thing Called Love
 23. Big Spender
 24. Radio Ga Ga
 25. We Will Rock You
 26. Friends Will Be Friends
 27. We Are The Champions
 28. God Save The Queen

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii invitațiilor duble la concertul OCS din Why?Not

OCS va cânta pe 25 ianuarie în clubul Why?Not din București, iar InfoMusic trimite 2 cititori norocoși la concert. Vezi...

Închide