Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Scorpions renunță la retragere

La trei ani după ce și-au anunțat retragerea din muzică și la doar câteva săptămâni de la terminarea turneului turneului de adio, Scorpions revine aspura deciziei și anunță că își vor continua activitatea muzicală. Trupa are în plan lansarea unui nou album și de ce nu un nou "turneu de adio".

Publicat

pe

Scorpions
Scorpions

La trei ani după ce și-au anunțat retragerea din muzică și la doar câteva săptămâni după turneul de adio, Scorpions revine aspura deciziei.Conștienți că mai au multe de oferit și o nouă generație de fani, nemții anunță că își vor continua activitatea muzicală. Trupa are în plan lansarea unui nou album și de ce nu, un nou "turneu de adio". Totodată, propunerea financiară a casei de discuri Sony Music a fost mai mult decât convingătoare pentru membrii trupei.

Trupa Scorpions

Trupa Scorpions

Klaus Meine, solistul trupei, a declarat:

"Ultimul nostru album, "Sting In The Tail" lansat în 2010 a fost un succes uriaș iar turneul nostru de adio a fost atât de emoționant încât această decizie este una naturală. Una este să spui ca acesta este sfârșitul trupei Scorpions și alta treabă este să poți face acest lucru. În timpul turneului ne-am întâlnit cu o nouă generație de fani, o generație foarte tânără care are nevoie de noi, și noi de ei. Este un sentiment extraordinar care nu-i poți rezista. Avem piese compuse în 1980 care nu au fost niciodată terminate iar la începutul anului trecut am lucrat unele din ele alături de producatorii Michael 'Nord' Andersson și Martin Hansen. Momentan nu știm nimic dar cu siguranță va fi un nou album Scorpions. Când am anunțat că ne retragem, casa noastră de discuri, Sony Music, ne-a implorat să nu facem acest lucru. Ne-au făcut tot felul de oferte și trebuie să recunosc unele sunt pur și simplu de nerefuzat. Vom vedea ce ne rezervă viitorul însă momentan lucram la un film documentar despre istoria trupei și un posibil DVD".

Scorpions a susținut la București pe 9 iunie 2011 "concertul de adio" în fața a peste 20.000 de fani veniți din toată țara, iar noi vă propunem să retrăiți clipele de atunci cu înregistrarea pieselor "Send Me An Agel" și " The Best Is Yet To Come".

Scorpions - Send Me An Angel (LIVE, Bucuresti 2011)

Scorpions - The Best Is Yet To Come (LIVE, Bucuresti 2011)

Scorpions a luat ființă în 1965 la inițiativa chitaristului Rudolf Schenker. De-a lungul carierei, care durează de mai bine de 40 de ani, formația a vândut peste 100 de milioane de albume și a lansat hituri ca "Wind Of Change", "Still Loving You", "No One Like You", "Send Me an Angel" sau "Rock You Like a Hurricane".

Trending