Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sarmalele Reci pornesc în turneu național, în Anul douăzeci - VIDEO

Țara le vrea în turneu, iar fanii Sarmalelor Reci s-au încălzit numai la gândul unei întâlniri live cu Zoli, Emil, Gabi, Vlady și Mircea. Trupa sărbătorește 20 de ani. Află detalii despre concerte.
Zoltán András, trupa Sarmalele Reci in concert la Hard Rock Cafe

Zoltán András, trupa Sarmalele Reci in concert la Hard Rock Cafe

Urmărește-ne pe

Țara le vrea în turneu, iar fanii Sarmalelor Reci s-au încălzit numai la gândul unei întâlniri live într-un club din oraș cu Zoli, Emil, Gabi, Vlady și Mircea. Trupa sărbătorește în 2013 20 de ani de muzică, timp în care au lansat opt albume și au urcat pe scenă în sute de concerte prin țară și străinătate. Turneul național al Sarmalelor Reci este gătit pentru prima degustare pe 15 februarie.

Trupa Sarmalele Reci in concert la Hard Rock Cafe

Trupa Sarmalele Reci in concert la Hard Rock Cafe

Sarmalele Reci este una dintre cele mai longevive și mai coerente trupe ale rock-ului românesc. Are un public numeros care cunoaște pe de rost textele cu mesaj social și cu ironie fină. Formația are priză și la romantici, având un repertoriul liric, în care dragostea e presărată printre cugetări despre viață, dragoste și lume. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Vlady Sateanu, Mircea Laszlo Horvath sunt trecuți prin viață și mai împliniți din punct de vedere muzical, dar au rămas la fel de entuziaști ca la primul concert.

Turneul "Sarmalele Reci - Anul douăzeci" va încânta urechea audienței cu piesele esențiale ale trupei, din toate perioadele: „Țara de vrea prost”, „Aurolac”, „Prostia la putere”, „Gașca de la bloc”, „Maniac”, „Haos.ro” sau „șpriț de vară”, „Violeta”, „Telefonul nu mai sună”, „Dacă n-ai fi tu” sau cel mai recent single „Nu mai fac”. Toate se potrivesc la fel de bine astăzi, ca în ziua - mai recentă sau mai îndepărtată - în care au fost lansate.

Primele concerte din turneu sunt:

Discografie Sarmalele Reci:

  • Țara te vrea prost (1995)
  • Aurolac (1996)
  • Bucate alese (1998)
  • Răpirea din serai (1999)
  • Maniac (2001)
  • Vaca (2003)
  • O seară la Operetă (2009)
  • Haos.ro (2012)

VIDEO: Sarmalele Reci - Telefonul nu mai sună

Îți recomandăm să citești și recenzia concertului Sarmalele Reci cu prilejul lansării albumului Haos.ro cât și interviul cu Zoli și Emil despre disc.

Citește mai multe despre Sarmalele ReciZoltan Andras
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trei fani îl vor putea cunoaște personal pe Slash, vezi cum!

Vezi cum îl poți cunoaște personal pe Slash. Trei rockeri norocoși și partenerii lor vor obține inclusiv autografe de la...

Închide