Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rush lansează DVD-ul "Clockwork Angels Live"

Rush va lansa în acest an noul DVD "Clockwork Angels Live". Acesta a fost filmat în 2012, în turneul de promovare a albumului Clockwork Angels.

Publicat

pe

Trupa RUSH in 2012
Trupa RUSH in 2012

Formația canadiană Rush a anunțat că va lansa în acest an noul DVD "Clockwork Angels Live". Acesta a fost filmat în 2012,  în turneul de promovare a ultimului album "Clockwork Angels" și conține înregistrări din cadrul concertelor de pe 25 și 28 noiembrie din Phoenix, respectiv Dallas.

Anul acesta, pe 18 aprilie, Rush va fi introdusă în galeria Rock And Roll Hall Of Fame. Evenimentul va avea loc la Nokia Theater din New York iar alături de Rush vor mai fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame: Public Enemy, Heart, Randy Newman, Albert King și Donna Summer - dintr-o listă mai lungă de nominalizări.

Trupa RUSH in 2012

Trupa RUSH in 2012

Suntem onorați pentru includerea în Rock & Roll Hall of Fame. Toți trei apreciem fanii noștri loiali, care prin susținere și dedicație au făcut acest lung drum posibil. PS: Mulțumiri speciale mamelor noastre pentru că au votat de 6000 de ori!“, a declarat cu umor trupa Rush.

Discul "Clockwork Angels" lansat în luna iunie 2012 a fost înregistrat alături de producătorul Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Stone Sour), același care a produs albumul "Snakes & Arrows" din 2007. La producție a luat parte și inginerul Richard Chycki (Aerosmith, Dream Theater). Albumul s-a vândut în prima săptămână de la lansare în peste 95.000 de unități doar pe teritoriul american, debutând pe locul 2 în Top Billboard 200.

Rush - Tom Sawyer (Live in Holland)

Trupa Rush a fost fondată în august 1968 în Toronto și a debutat discografic în 1974 cu albumul omonim. Formația este deja inclusă în Canadian Music Hall of Fame din 1994. Formula curentă îi reunește pe Geddy Lee (voce, bass, clape), Alex Lifeson (chitară, backing vocal) și Neil Peart (tobe, percuție). Ei au lansat discul Clockwork Angels pe 12 iunie 2012, fiind cel de-al 19-lea album de studio din carieră. ”The Wreckers” este ultimul single extras de pe acest disc la sfârșitul lunii august 2012.

Trending