Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Fostul chitarist Manowar, Ross The Boss are o nouă trupă - AUDIO

Ross "The Boss" Friedman, unul dintre membrii fondatori ai trupelor Manowar și The Dictators are un nou proiect muzical intitulat Death Dealer. Albumul de debut poartă numele "Warmaster" și este programat spre lansare în prima jumătate a anului.

Death Dealer

Ross "The Boss" Friedman, unul dintre membrii fondatori ai trupelor Manowar și The Dictators, are un nou proiect muzical intitulat Death Dealer. Albumul de debut poartă numele "Warmaster" și este programat spre lansare în prima jumătate a anului. Dacă doriți să ascultați cum sună această trupă, găsiți mai jos un preview al pieselor "Death Dealer", "Never to Kneel" și "Warmaster".

Death Dealer

Death Dealer (Foto: www.facebook.com)

Alături de Ross din trupă mai face parte fostul baterist Manowar, actualmente în Holy Hell, Kenny Earl "Rhino" Edwards, basistul Mike Davis (Halford, ex-Lizzy Borden), chitaristul Stu Marshall (UDO Dirkschneider, Empires of Eden, ex-Dungeon, Paindivision) și solistul Sean Peck (Cage, Empires of Eden).

Ross a declarat:

"Death Dealer este o combinație puternică de cinci muzicieni foarte talentați și experimentați. Este power-metal clasic, rapid, combinat cu pasaje de thrash bine aranjate. Când au ascultat primele riff-uri și au întrebat cine mai cântă, Stu și Sean și-au dorit imediat să se alăture trupei. O sa fie un album killer".

Ross The Boss a înființat Manowar în 1980 alături de Joey DeMaio și Eric Adams, iar în 1988 a părăsit formația datorită neînțelegerilor avute cu DeMaio. A lansat albumele Battle Hymns (1982), Into Glory Ride (1983), Hail to England (1984), Sign of the Hammer (1984), Fighting the World (1987) și Kings of Metal (1988). După plecarea din trupa și-a continuat activitatea cu The Dictators care activa din 1973, Ross fiind unul dintre co-fondatori.

Death Dealer - Death Dealer

Death Dealer - Never to Kneel

Death Dealer - Warmaster

 

Citește mai multe despre Manowar
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrea Bocelli și Jennifer Lopez cântă "Quizas, Quizas, Quizas" - AUDIO

Andrea Bocelli a lansat o piesă nouă intitulată "Quizas, Quizas, Quizas". Single-ul este primul extras de pe albumul "Pasionne" și...

Închide