Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

The Rolling Stones negociază Turneul Aniversar 2013

Turneul Aniversar Rolling Stones 2013 se află în negocieri. Trupa a declarat că vom afla programul turneului de îndată ce ajung la un acord. Pana atunci puteți vedea documentarul Crossfire Hurricane care se lansează astăzi pe DVD.
rolling-stones

The Rolling Stones

Așa cum s-a vehiculat și anul trecut, au început discuțiile privind Turneul Aniversar 2013. Formația a dezvăluit într-un interviu pentru numărul lunii ianuarie al revistei Rolling Stone că trupa a primit o serie de oferte și urmează negocierile.

În 2012 grupul a împlinit 50 de ani de activitate muzicală, iar aniversarea acestui eveniment va continua în 2013 și cel mai probabil și în 2014, cei de la The Rolling Stones fiind nerăbdători să plece într-un nou turneu mondial. Apetitul, atât al trupei, cât și al fanilor a fost deschis de cele 5 concerte pe care formația le-a susținut în Londra, Brooklyn și New Jersey.

rolling-stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

''Voi vedea care sunt ofertele pentru turneu și voi discuta cu toți ceilalți. Vă vom anunța când vom pune totul cap la cap – Mick Jagger

Serios, nu aveți altceva de făcut decât să așteptați anunțul. Show-urile aniversare au fost de vis. Dar noi abia am început să ne dezlănțuim. Ar fi stupid ca după ce am adus lucrurile la acest nivel să spunem ''Pai asta a fost tot, 50 de ani, la revedere''Keith Richards

Prima apariție din 2013 despre care au apărut supoziții făcea referire la festivalul Coachella din aprilie. Aplicația pentru iOS a trupei a listat concertul, dar acesta a fost șters imediat. Membrii Rolling Stones au pus capăt zvonurilor și au precizat că nu știu ce s-a întâmplat, dar că nu au fost abordați de organizatorii festivalului și nu este nimic stabilit.

În ultimul concert aniversar pe 2012 trupa a avut o serie de invitați speciali, precum John Mayer, Gary Clark Jr și Lady Gaga, care a reușit să atragă atenția publicului atât prin vocea sa, cât și prin look-ul său (video mai jos). Artista a interpretat alături de Rolling Stones piesa "Gimme Shelter" și de când a intrat pe scenă și până la finalul cântecului a dansat in continuu pe niște platforme care aratău imposibil de purtat.

''A purtat tocuri înalte la repetiții, dar când a venit în concert tocurile au devenit și mai mari'', a mărturisit zâmbind Mick Jagger.

Documentarul Crossfire Hurricane pe DVD

În afară de turneul mult așteptat de fani, care va fi cu siguranță o punere în scenă de excepție, formația a lansat noul album album "Grrr!" format din cele mai mari hit-uri Rolling Stones, dar și 2 piese noi One Last Shot și Doom And Gloom, primul extras. Single-ul se bucură de un videoclip interesant și s-a bucurat de un succes enorm, fiind considerată una dintre cele mai bune piese pe care trupa le-a compus vreodată.

The Rolling Stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

Să nu uităm de cireașa de pe tort, documentarul Crossfire Horricane care este lansat pe DVD și Blu-Ray chiar astăzi, 7 ianuarie. Acesta trece prin toată biografia formației, reliefând momentele cheie. Fanii au ocazia să cunoască mai bine artiștii și viața lor, mai ales că sunt prezente înregistrări rare cu aceștia, unele chiar în premieră. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood de acum apar doar pe post de naratori și este interesantă perspectiva pe care au asupra evenimentelor, după ce au trecut atâția ani. Cei din Rolling Stones fac o retrospectivă a carierei de 50 de ani, iar publicul poate vedea o biografie cât se poate de completă și captivantă.

The Rolling Stones și Lady Gaga - Gimme Shelter (Live 15 dec 2012, Londra)

 

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi a lansat noua melodie "Because We Can" - AUDIO

BON JOVI a lansat noua melodie Because We Can. Single-ul promoveaza noul album What About Now așteptat în luna martie...

Închide