Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Robbie Williams lansează noul single "Be A Boy" - VIDEO

Robbie Williams este încântat să anunțe că "Be A Boy" este noul single de pe albumul "Take The Crown". Vezi o înregistrare live cu piesa la Arena O2, Anglia.

Robbie Williams - "Be A Boy" Single Cover

Robbie Williams este încântat să anunțe noul single de pe albumul "Take The Crown". Acesta se intitulează "Be A Boy" și va apărea pe data de 11 martie. Extrasul este al 3-lea la număr după, "Different" și "Candy", care se bucură și de o nominalizare la premile BRIT Awards.

"Pentru mine, piesa are o adevărată rezonanță emoțională. Este un cântec care îmi oferă putere", a declarat artistul.

Robbie Williams - "Be A Boy" Single Cover

Robbie Williams - "Be A Boy" Single Cover (Foto: www.robbiewilliams.com)

După 3 ani de pauză, Robbie Williams a lansat în noiembrie 2012 discul "Take The Crown". Artistul și-a dorit foarte mult o revenire solo în forță, iar dorința i-a fost îndeplinită. Cel de-al 9-lea material a fost primit foarte bine de public, ajungând pe prima poziție în topurile de specialitate din mai multe state, precum Regatul Unit, Australia, Germania sau Grecia. "Take The Crown" s-a bucurat și de recenzii favorabile din partea criticilor, care au considerat că decizia lui Williams de a lucra cu producătorul Jacknife Lee a fost foarte inspirată.

Robbie Williams s-a lansat în muzică în anii '90 ca membru al trupei Take That, dar a cunoscut un succes comercial de mari proporții ca artist solo. Acesta a vândut peste 70 de milioane de discuri în întreaga lume, fiind unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume. Carisma și muzica lui Williams i-au cucerit atât pe britanici, cât și pe cei din America Latină, unde a ajuns cel mai bine vândut cântăreț non-latino.

Solistul apare și în cartea recordurilor Guinness Book din anul 2006 când a vândut 1,6 milioane de bilete la turneul său Close Encounters doar într-o singură zi. În anul 2010 acesta s-a reunit cu cei de la Take That alături de care a înregistrat un nou album. Lansat în noiembrie 2010, "Progress" a devenit al 2-lea cel mai rapid album vândut din istoria muzicii britanice.

Robbie Williams - "Be A Boy" (Live la O2 Anglia)

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Teasing Bon Jovi la viitorul videoclip prin aplicația mobilă - FOTO

Bon Jovi continuă teasing-ul pentru viitorul videoclip "Because We Can", invitându-și fanii din întreaga lume să instaleze aplicația Official Bon...

Închide