Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Rob Zombie lansează un nou album - "Venomous Rat Regeneration Vendor"

Rob Zombie a anunțat ca cel de-al 5-lea album solo poartă numele "Venomous Rat Regeneration Vendor" și va fi lansat pe 23 aprilie prin intermediul casei de discuri T-Boy Records în parteneriat cu Universal Music.

Rob Zombie

Rob Zombie a anunțat titlul celui de-al 5-lea album solo - "Venomous Rat Regeneration Vendor". Acesta va fi lansat pe 23 aprilie prin intermediul casei de discuri T-Boy Records în parteneriat cu Universal Music. Discul este produs de Bob Marlette, cunoscut pentru colaborările sale cu Black Sabbath, Alice Cooper sau Lynyrd Skynyrd. Printre piesele incluse pe albume se numără "Dead City Radio And The New Gods Of Super Town", "Ging Gang Gong De Do Gong De Laga Raga", "Lucifer Rising", "Behold! The Pretty Filthy Creatures" și cover-ul "We're an American Band" (Grand Funk Railroad).

Rob Zombie

Rob Zombie (Foto: www.facebook.com)

Tot în luna aprilie, mai exact pe 26, artistul își va lansa cel mai noul film horror intitulat "The Lords Of Salem". Pelicula a avut premiera la Toronto International Film Festival și marchează prima colaborare a lui Zombie cu producătorii francizei Paranormal Activity.

În vârstă de 48 de ani, Rob Zombie, și-a început cariera muzicală alături de trupa White Zombie la jumătatea anilor '80, pe care a înființat-o alături de basista Sean Yseult, prietena solistului la acea dată. Formația a lansat 4 albume de studio plus un album de remix-uri pentru ca în 1998 să se desființeze oficial.

În același an Zombie și-a lansat albumul de debut, la care lucra din 1997, intitulat "Hellbilly Deluxe". Discul a fost primit foarte bine de presa de specialitate și de fani, intrând pe locul 5 în topul Billboard 200. S-a vândut în peste 3 milioane de unități, doar pe teritoriul american, și a primit trei discuri de platină. Trei ani mai târziu a apărut albumul secund, "The Sinister Urge" (2001) pentru ca în 2006 să iasă "Educated Horses" (2006). Ultimul material discografic poartă numele "Hellbilly Deluxe 2" și ieșit pe piață în 2010, intrând direct pe locul 8 în topul Billboard 200.

Pe lângă cariera muzicală, artistul este actor, regizor de film, scriitor și scenarist. A regizat 6 filme, la care este autor sau co-autor, și a lansat numeroase cărți de benzi desenate.

Rob Zombie - Never Gonna Stop (The Red Red Kroovy)

Citește mai multe despre Rob Zombie
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima categorie de bilete epuizată la spectacolul Divna și Dan Puric - VIDEO

Interpreta de origine greacă DIVNA va susține un concert dedicat sărbătorilor Pascale pe 28 aprilie 2013 la Ateneul Roman. Spectacolul...

Închide