Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Riverside prezintă clipul piesei Celebrity Touch - VIDEOCLIP

Formația poloneză de progressive rock Riverside va lansa pe 21 ianuarie cel de-al 5-lea material discografic intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Celebrity Touch este primul extras pe single care beneficiază de un videoclip.

Riverside

Urmărește-ne pe

Formația poloneză de progressive rock Riverside va lansa pe 21 ianuarie cel de-al 5-lea material discografic intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Primul single extras care beneficiază de un videoclip este "Celebrity Touch". Discul va fi disponibil în format CD, vinil și mediabook.

Riverside

Riverside (Foto: www.facebook.com)

"Shrine Of New Generation Slaves" conține 8 piese, cu o durată de peste 50 de minute. Artwork-ul a fost realizat de Travis Smith de la Seempieces (Opeth, Devin Townsend, Avenged Sevenfold, Nevermore). Cea mai scurtă melodie este "Coda", cu o durată de doar 2 minute, în timp ce "Escalator Shrine" are peste 12 de minute.

După lansare trupa va pleca într-un turneu de promovare care sperăm că va ajunge și la București. Ultimul album lansat de polonezi poartă numele "Anno Domini High Definition" și a fost lansat în luna iunie 2009 sub egida InsideOut.

Riverside - Celebrity Touch

Tracklist Shrine Of New Generation Slaves

  1. New Generation Slave
  2. The Depth Of Self - Delusion
  3. Celebrity Touch
  4. We Got Used To Us
  5. Feel Like Falling
  6. Deprived
  7. Escalator Shrine
  8. Coda

Riverside s-a înființat în anul 2001 în Polonia și conține influențe Pink Floyd, Porcupine Tree, The Mars Volta, Opeth, Dream Theater și Tool dar în același timp având propria identitate. Trupa a lansat cinci albume de studio, un disc live, un DVD, doua EP-uri și mai multe single-uri.

Citește mai multe despre Riverside
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Penélope Cruz cântă cu Miguel Bosé piesa "Decimos Adiós" - VIDEOCLIP

Penélope Cruz, una dintre cele mai de succes actrițe de origine spaniolă, ne arată că în afară de actorie și...

Închide