Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Riverside prezintă clipul piesei Celebrity Touch - VIDEOCLIP

Formația poloneză de progressive rock Riverside va lansa pe 21 ianuarie cel de-al 5-lea material discografic intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Celebrity Touch este primul extras pe single care beneficiază de un videoclip.

Riverside

Formația poloneză de progressive rock Riverside va lansa pe 21 ianuarie cel de-al 5-lea material discografic intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Primul single extras care beneficiază de un videoclip este "Celebrity Touch". Discul va fi disponibil în format CD, vinil și mediabook.

Riverside

Riverside (Foto: www.facebook.com)

"Shrine Of New Generation Slaves" conține 8 piese, cu o durată de peste 50 de minute. Artwork-ul a fost realizat de Travis Smith de la Seempieces (Opeth, Devin Townsend, Avenged Sevenfold, Nevermore). Cea mai scurtă melodie este "Coda", cu o durată de doar 2 minute, în timp ce "Escalator Shrine" are peste 12 de minute.

După lansare trupa va pleca într-un turneu de promovare care sperăm că va ajunge și la București. Ultimul album lansat de polonezi poartă numele "Anno Domini High Definition" și a fost lansat în luna iunie 2009 sub egida InsideOut.

Riverside - Celebrity Touch

Tracklist Shrine Of New Generation Slaves

  1. New Generation Slave
  2. The Depth Of Self - Delusion
  3. Celebrity Touch
  4. We Got Used To Us
  5. Feel Like Falling
  6. Deprived
  7. Escalator Shrine
  8. Coda

Riverside s-a înființat în anul 2001 în Polonia și conține influențe Pink Floyd, Porcupine Tree, The Mars Volta, Opeth, Dream Theater și Tool dar în același timp având propria identitate. Trupa a lansat cinci albume de studio, un disc live, un DVD, doua EP-uri și mai multe single-uri.

Citește mai multe despre Riverside
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Penélope Cruz cântă cu Miguel Bosé piesa "Decimos Adiós" - VIDEOCLIP

Penélope Cruz, una dintre cele mai de succes actrițe de origine spaniolă, ne arată că în afară de actorie și...

Închide