Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Rihanna va lansa 2 single-uri noi - "Stay" și "Pour It Up" - VIDEO

"Stay" și "Pour It Up" sunt următoarele 2 single-uri pregătite de Rihanna. Artista continuă promovarea albumului "Unapologetic" cu un pictorial în Complex.

Rihanna - "Unapologetic" - Coperta Complex

Piesele "Stay" și "Pour It Up" sunt următoarele 2 single-uri pe care va lansa Rihanna. Cântăreața a dezvăluit artwork-urile celor 2 extrase și se pare că pentru "Stay" s-a folosit o fotografie cu Rihanna și Chris Brown (imaginea nu este clară).

Coperțiile celor 2 single-uri noi "Stay" și "Pour It Out"

Coperțiile celor 2 single-uri noi "Stay" și "Pour It Out" (Foto: www.facebook.com)

Potrivit Billboard, "Stay" va avea premiera la radiouri pe 28 ianuarie. Fanii care au fost la cele 7 concerte pe care Rihanna le-a susținut în cadrul turneului de promovare "777", sunt deja familiarizați cu balada pop. Artista a interpretat melodia la emisiunea SNL din noiembrie anul trecut, iar prestația a fost uluitoare.

Recent, Rihanna a pozat pentru revista Complex, care a decis să realizeze nu una, ci șapte coperte pentru a marca lansarea albumului "Unapologetic", care a debutat pe locul 1 în topurile de specialitate. Edițiile speciale cu Rihanna vor apărea în lunile februarie – martie. Fiecare copertă ilustrează unul dintre cele 7 materiale lansate până acum de artistă. În interviul oferit revistei, este abordat și subiectul "Instagram" și plăcerea de a-ți face poze singură.

Rihanna - Full Exposure

Rihanna - Full Exposure (Foto: www.facebook.com)

"Este o chestie narcisistă, dar nu contează – toată lumea o face. Eu capturez personalitate...Fiecare are ceva ce-i place la el și ceva ce nu vrea să se vadă. Totul este în mintea ta. De aceea oamenii își fac poze singuri, pentru că este dificil ca cineva din exterior să captureze ceea ce îți dorești" - Rihanna

Răspunsul artistei le-a dat idee celor de la Complex să organizeze o ședință foto în care Rihanna își face poze singură. Ce s-a întâmplat și cum sună piesa "Pour It Up" aflați urmărind clipul următor.

Rihanna: Full Exposure

Rihanna se bucură în continuare de atenția lumii. Deși mulți au catalogat-o la început ca un One-hit wonder, au trecut 7 ani de când artista se află în topurile internaționale și nu pare să cedeze locul prea curând de pe scena muzicii pop / R&B / Hip hop. Rihanna va fi prezentă și anul acesta la decernarea Premiilor Grammy, fiind nominalizată la 3 categorii și unul dintre artiștii care va cânta la eveniment.

Galerie foto Rihanna în revista Complex

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Chris BrownRihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Satriani concertează în premieră în România - VIDEO

Chitaristul Joe Satriani va ajunge pentru prima dată la București, unde va susține un concert la Sala Palatului pe 20...

Închide