Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Rihanna cântă la decernarea Premiilor Grammy 2013 - VIDEO

Publicat

pe

Rihanna - The World Is Listening - Grammy 2013
Rihanna - The World Is Listening - Grammy 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Rihanna se întoarce pe scenă la Premiile Grammy, aceasta fiind printre primii artiști anunțați că vor cânta pe 10 februarie la Staples Center din Los Angeles. Cântăreața este prima care apare într-un video al campaniei #TheWorldIsListening ce promovează cea de-a 55-ea ediție a evenimentului muzical - Vezi lista de nominalizări.

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777 │ FOTO: www.facebook.com

În afară de Rihanna, organizatorii i-au mai anunțat pe Mumford & Sons, Taylor Swift, care au mai cântat la Grammy și pe  The Black Keys și Fun, care vor concerta pentru prima dată în cadrul spectacolului. Gazda serii va fi rapper-ul LL Cool J, câștigător a 2 Premii Grammy.

Campania "The World Is Listening" a fost inițiată pentru a promova Premiile Grammy 2013 și noul site realizat de organizatorii evenimentului - grammyamplifier.com. Din cauza evoluției tehnologice industria muzicală trece prin schimbări esențiale, iar cei care reușesc să se adapteze cel mai bine se pot bucura de succes. În prezent, tinerele talente nu prea mai sunt căutate în cluburi sau baruri, iar mediul online, în special rețelele de socializare sunt locul de unde sunt “pescuiți” tinerii artiști. Cei de la The Recording Academy au vrut să creeze un spațiu dedicat celor aflați la început de drum, care să fie cunoscut și ușor de accesat și de “vânătorii” de talente.

Rihanna – The World Is Listening

Posibil duet Rihanna și Chris Brown

Seara de decernare a Premiilor Grammy are o semnificație specială pentru Rihanna și Chris Brown. Tragicul incident dintre cei doi a avut loc chiar înainte de a păși pe covorul roșu al ediției din 2009. Altercația, în urma căreia artista s-a ales cu răni serioase, a schimbat viața ambilor artiști.

Rihanna a avut curaj să vorbească în public despre violența tatălui său și a înregistrat un album inspirat din tristețea, nervozitatea și frustrarea pe care a simțit-o. În ceea ce-l privește pe Chris Brown, acesta și-a pătat reputația și a fost pe punctul de a-și distruge cariera. A fost arestat și a primit o sentință de 5 ani în regim de libertate condiționată și 6 luni de muncă în folosul comunității. În plus, până anul trecut, acesta nu a avut voie să participe la decernarea Premiilor Grammy.

Rihanna și Chris Brown au apărut împreună la un meci de baschet în decembrie 2012

Rihanna și Chris Brown au apărut împreună la un meci de baschet în decembrie 2012 │ FOTO: www.nydailynews.com

Rihanna și Chris Brown sunt din nou într-o relație și vor veni pentru prima dată din 2009 împreună la Premiile Grammy. Pentru a-și demonstra schimbarea în bine, Brown vrea să susțină un duet cu iubita sa. Diferite surse apropiate artistului au declarat presei internașionale că acesta își dorește foarte mult să cânte alături de Rihanna pentru a arată întregii lumi că sunt fericiți.

Producătorii Premiilor Grammy nu sunt siguri dacă ar trebui să accepte duetul, având în vedere incidentul din trecut. Pe de altă parte, momentul va aduce cu siguranță un rating semnificativ. Să nu uităm că ediția de anul trecut s-a bucurat de peste 13 milioane de comentarii pe canalele media, devenind cel mai mare eveniment social media din istoria televiziunii.

Premiile Grammy 2013 vor avea loc pe 10 februarie la Staple Center din Los Angeles de la 21:30 (ora României). Evenimentul va fi transmis în direct de televiziunea americană CBS, pe CBS.com și pe YouTube.

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" a doborât un record pe Disney +

Taylor Swift a stabilit un nou record pe platforma Disney + odată cu lansarea filmului său muzical "Eras Tour". Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

"Taylor Swift: The Eras Tour (Versiunea lui Taylor)" a avut 4,6 milioane de vizionări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare. Astfel, a devenit cel mai de succes film muzical din istoria platformei de streaming. Chiar și cei care nu au avut răbdare să vadă filmul până la capăt au contribuit la succesul acestuia. "The Eras Tour" a adunat un total de 16,2 milioane de ore vizualizate.

"Taylor Swift: The Eras Tour" a debutat pe Disney+ la nivel mondial pe 14 martie. Pelicula include cinci cântece bonus: "Cardigan", plus patru variante acustice: "Death by a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are in Love" și "I Can See You".

Disney a plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul "The Eras Tour", produs de compania lui Taylor Swift.

La lansarea în cinematografe, "Taylor Swift: The Eras Tour" a generat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global după debutul său din 13 octombrie, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Pe 13 decembrie, de ziua de naștere a artistei, filmul a fost lansat digital prin Universal Pictures, într-o variantă ce cuprinde trei melodii bonus care nu au fost auzite în cinematografe - "Wildest Dreams", "The Archer" și "Long Live" - care sunt și ele în versiunea de pe Disney+.

Citește în continuare

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" va fi disponibil pe Disney +

Filmul-concert "The Eras Tour", ce documentează turneul cu același nume susținut de Taylor Swift, va fi disponibil de vizionat pe Disney +, din luna martie.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Succesul "The Eras Tour" pare că nu mai ajunge la fundul sacului. Filmul-concert care a doborât recorduri, la fel ca turneul mondial, poate fi urmărit de un public mai larg începând cu data de 15 martie. Surprizele nu se opresc aici. Varianta de pe Disney + va beneficia de piese care nu s-au auzit în versiunea de la cinema. Este vorba despre "cardigan" și alte patru melodii acustice, nedezvăluite încă.

"<<The Eras Tour>> a fost un adevărat fenomen care a emoționat și continuă să emoționeze fanii din întreaga lume. Suntem foarte încântați să aducem acest concert electrizant publicului, oriunde s-ar afla, exclusiv pe Disney+", a transmis Bob Iger, CEO-ul Disney.

Anunțul că "The Eras Tour" ajunge pe Disney + vine după ce Taylor Swift a făcut istorie la gala Premiilor Grammy 2024: "Midnights" a câștigat trofeul pentru "Albumul anului", marcând a patra victoriei a cântăreței la această categorie. Mai mult, în acea seară, Swift a anunțat și următorul album de studio, "The Tortured Poets Department".

Lansat în octombrie 2023, "Taylor Swift: The Eras Tour" a încasat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023, și a avut o durată de 2 ore și 45 de minute.

TRAILER "Taylor Swift: The Eras Tour"

Citește în continuare

Trending