Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Rihanna cântă la decernarea Premiilor Grammy 2013 - VIDEO

Rihanna se întoarce pe scenă la Premiile Grammy, aceasta fiind printre primii artiști anunțați că vor cânta pe 10 februarie la Staples Center din Los Angeles. Cântăreața este prima care apare... Continuare »
Rihanna - The World Is Listening - Grammy 2013

Rihanna - The World Is Listening - Grammy 2013

Rihanna se întoarce pe scenă la Premiile Grammy, aceasta fiind printre primii artiști anunțați că vor cânta pe 10 februarie la Staples Center din Los Angeles. Cântăreața este prima care apare într-un video al campaniei #TheWorldIsListening ce promovează cea de-a 55-ea ediție a evenimentului muzical - Vezi lista de nominalizări.

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777 (Foto: www.facebook.com)

În afară de Rihanna, organizatorii i-au mai anunțat pe Mumford & Sons, Taylor Swift, care au mai cântat la Grammy și pe  The Black Keys și Fun, care vor concerta pentru prima dată în cadrul spectacolului. Gazda serii va fi rapper-ul LL Cool J, câștigător a 2 Premii Grammy.

Campania "The World Is Listening" a fost inițiată pentru a promova Premiile Grammy 2013 și noul site realizat de organizatorii evenimentului - grammyamplifier.com. Din cauza evoluției tehnologice industria muzicală trece prin schimbări esențiale, iar cei care reușesc să se adapteze cel mai bine se pot bucura de succes. În prezent, tinerele talente nu prea mai sunt căutate în cluburi sau baruri, iar mediul online, în special rețelele de socializare sunt locul de unde sunt “pescuiți” tinerii artiști. Cei de la The Recording Academy au vrut să creeze un spațiu dedicat celor aflați la început de drum, care să fie cunoscut și ușor de accesat și de “vânătorii” de talente.

Rihanna – The World Is Listening

Posibil duet Rihanna și Chris Brown

Seara de decernare a Premiilor Grammy are o semnificație specială pentru Rihanna și Chris Brown. Tragicul incident dintre cei doi a avut loc chiar înainte de a păși pe covorul roșu al ediției din 2009. Altercația, în urma căreia artista s-a ales cu răni serioase, a schimbat viața ambilor artiști.

Rihanna a avut curaj să vorbească în public despre violența tatălui său și a înregistrat un album inspirat din tristețea, nervozitatea și frustrarea pe care a simțit-o. În ceea ce-l privește pe Chris Brown, acesta și-a pătat reputația și a fost pe punctul de a-și distruge cariera. A fost arestat și a primit o sentință de 5 ani în regim de libertate condiționată și 6 luni de muncă în folosul comunității. În plus, până anul trecut, acesta nu a avut voie să participe la decernarea Premiilor Grammy.

Rihanna și Chris Brown au apărut împreună la un meci de baschet în decembrie 2012

Rihanna și Chris Brown au apărut împreună la un meci de baschet în decembrie 2012 (Foto: www.nydailynews.com)

Rihanna și Chris Brown sunt din nou într-o relație și vor veni pentru prima dată din 2009 împreună la Premiile Grammy. Pentru a-și demonstra schimbarea în bine, Brown vrea să susțină un duet cu iubita sa. Diferite surse apropiate artistului au declarat presei internașionale că acesta își dorește foarte mult să cânte alături de Rihanna pentru a arată întregii lumi că sunt fericiți.

Producătorii Premiilor Grammy nu sunt siguri dacă ar trebui să accepte duetul, având în vedere incidentul din trecut. Pe de altă parte, momentul va aduce cu siguranță un rating semnificativ. Să nu uităm că ediția de anul trecut s-a bucurat de peste 13 milioane de comentarii pe canalele media, devenind cel mai mare eveniment social media din istoria televiziunii.

Premiile Grammy 2013 vor avea loc pe 10 februarie la Staple Center din Los Angeles de la 21:30 (ora României). Evenimentul va fi transmis în direct de televiziunea americană CBS, pe CBS.com și pe YouTube.

Citește mai multe despre Chris BrownMumford and SonsRihannaTaylor SwiftThe Black Keys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au epuizat biletele VIP pentru concertul Slash de la București

Celebrul chitarist Slash vine în premieră în România pentru a susține un concert la București pe 5 februarie 2013. Astfel,...

Închide