Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Richard Clayderman lansează albumul "Romantique" - VIDEO

Pianistul francez Richard Clayderman va lansa un nou album, intitulat "Romantique". Materialul discografic va apărea pe piață pe 5 februarie 2013 și va include atât piese noi cât și o parte dintre cele mai îndrăgite melodii ale artistului.

Richard Clayderman - Romantique (Cover)

Urmărește-ne pe

Pianistul francez Richard Clayderman va lansa un nou album, intitulat "Romantique", cu doar câteva luni înainte de susținerea concertului de la Sala Palatului. Materialul discografic va apărea pe piață pe 5 februarie 2013 și va include atât piese noi cât și o parte dintre cele mai îndrăgite melodii ale artistului.

Richard Clayderman - Romantique (Cover)

Richard Clayderman - Romantique (Cover) (Foto: www.facebook.com)

Albumul este dedicat în întregime romantismului, incluzând evergreen-uri precum "Ballade Pour Adeline", "Montague & Capulets" sau  "Nessun Dorma", precum și coveruri după melodii din peisajul muzical contemporan cum ar fi "Someone Like You" din repertoriul Adele sau "You Raise Me Up" compusă în 2002 de Brendan Graham (versuri) și Nik Kershaw (compoziție muzicală) și reinterpretată în 2005 de trupa Westlife. "Romantique" va fi lansat oficial pe piață pe 5 februarie 2013, putând și achiziționat de pe Amazon.com la prețul de 14.99 dolari.

Richard Clayderman a vândut de-a lungul anilor peste 80 de milioane de albume în întreaga lume, piesa "Ballade Pour Adeline" ajungând separat la vânzări de peste 22 de milioane de copii în 38 de țări. Recunoscut drept cel mai bine vândut pianist la ora actuală, artistul a înregistrat din 1976 până în prezent peste 1300 de melodii, dând naștere unui nou stil muzical, plin de romantism, ce îmbină muzica clasică cu cea pop.

"Era un muzician interesant, cu o anume tandrețe în interpretare și cu o bună tehnică la pian. Și era și un bărbat chipeș pe deasupra.", povestea în urmă cu ceva ani Olivier Toussaint, compozitorul piesei "Ballade Pour Adeline".

Pentru a reîmprospăta amintirea melodiei de la care a pornit totul, vă invităm să urmăriți videoclipul următor.

Richard Clayderman - Ballade Pour Adeline

Tracklist "Romantique" - Richard Clayderman

 1. Adagio from Spartacus
 2. Les Miserables Medley
 3. Ballade Pour Adeline
 4. The Flower Duet
 5. West Side Story Medley
 6. Someone Like You
 7. Montague & Capulets
 8. Schindlers List
 9. Hallelujah
 10. Le Onde
 11. O Mio Babbino Caro
 12. You Raise Me Up
 13. Nessun Dorma

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Richard Clayderman
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Richard Clayderman

album-richard-clayderman-golden-hitsalbum-richard-clayderman-romantiquealbum-richard-clayderman-bestof-ballade-pour-adeline

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Au început înscrierile pentru Eurovision 2013 - Selecția Națională

Au început înscrierile pentru Eurovision 2013 - Selecția națională. Află detalii despre regulamentul de înscriere și programul anunțat de TVR.

Închide