Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Red Hot Chili Peppers a lansat 2 piese noi - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat ultimul set de piese înregistrate odată cu discul "I'm With You". Sesiunea de înregistrări a ultimului material discografic a cuprins 18 melodii suplimentare, nepublicate iar noile compoziíi se numesc "Your Eyes Girl" și "Pink As Floyd".
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers a lansat ultimul set de piese înregistrate odată cu discul "I'm With You". Sesiunea de înregistrări a ultimului material discografic a cuprins 18 melodii suplimentare, nepublicate iar noile compoziíi se numesc "Your Eyes Girl" și "Pink As Floyd".

Melodiile vor fi disponibile atât pe discuri vinil (făcute din materiale reciclate), cât și în format digital pe iTunes și pe Redhotchilipeppers.com. Fiecare download costă 1.29 dolari, iar setul integral cu discuri fizice - 75 de dolari.

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers │ FOTO: www.facebook.com

Fiecare dintre cele 9 discuri beneficiază de coperți realizate de Kelsey Brookes. Atunci când vor fi toate combinate vor forma un artwork unitar. Autorul are experiență în microbiologie, cultura surf și arta folk, iar lucrările sale combină în prisme explosize culori mohorâte, imagini îndrăznețe și motive atemporale. Acestea au fost publicate în expoziții și reviste precum GQ, Modern Painters, Juxtapoz, Beautiful Decay și Dazed & Confused.

Red Hot Chili Peppers - Your Eyes Girl

Red Hot Chili Peppers - Pink As Floyd

După cum se știe, Red Hot Chili Peppers a susținut pe 31 august 2012 un concert pe Arena Națională din București. Citiți impresii de la eveniment și urmăriți galeriile foto.

Bateristul trupei, Chad Smith, a anunțat recent că formația va susține concerte până la jumătatea lunii aprilie 2013 după care va lua o pauză și se va apuca de înregistrat material nou. Artistul a declarat:

"Avem planificate concerte până în luna aprilie, apoi vom lua o mică pauză de refacere după care vom începe sa compunem piese noi. Suntem cu "bateriile încărcate" iar chitaristul nostru, Josh, se simte din ce în ce mai bine. Simt ca trupa este din nou conectată și asta este foarte bine pentru noi. Și mai avem o veste bună pentru voi. Concertul From The Basement, unde am cântat în premieră piesa Even You, Brutus, a fost filmat în format 3D și va fi lansat pe DVD".

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Monarchy își prezintă noul tobar - Geani Matei

Fostul membru Geani Matei a revenit în trupa Monarchy pe postul de tobar. După ce a lipsit aproape un an,...

Închide