Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Pink va lansa single-ul "Just Give Me A Reason" la mijlocul lunii martie - LYRIC VIDEO

Just Give Me A Reason nu este singurul duet de pe albumul din 2012. Pink a mai cântat alături de Eminem (Here Comes the Weekend) și Lily Allen (True Love).
Pink (2012)

Pink

Pink va lansa cel de-al treilea single de pe albumul "The Truth About Love" pe 17 martie 2013, potrivit stereoboard.com. Este vorba de piesa "Just Give Me A Reason", un featuring cu Nate Reuss, solistul de la Fun. Pe 13 februarie, solista va demara turneul "The Truth About Love Tour", care o va aduce și în Europa. Concertele vor avea loc în Marea Britanie, Franța, Olanda, Belgia, Germania, Austria, Cehia, Norvegia, Suedia, Elveția și Danemarca.

Pink (2012)

Pink (2012)

"Este un cântec frumos, sunt foarte mândră de el. Inițial, ar fi trebuit să interpretez singură piesa, dar m-am gândit că am nevoie și de perspectiva unei alte persoane. Nimeni n-ar fi făcut-o mai bine decât Nate", a declarat Pink despre "Just Give Me A Reason".

Pink - The Truth About Love

"The Truth About Love" este cel de-al șaselea disc de studio al lui Pink (Alecia Moore). Lansat pe 17 septembrie 2012 la RCA/Sony, albumul a primit deja platină și a ajuns Number One în The Billboard 200. Discul a venit după o pauză de 4 ani, perioadă în care artista a născut o fetiță, Willow Sage Hart. Materialul este nominalizat la premiile Grammy în secțiunea Best Pop Vocal Album.

"Just Give Me A Reason" nu este singurul duet de pe albumul din 2012. Pink a mai cântat alături de Eminem ("Here Comes the Weekend") și Lily Allen ("True Love"). Viitorul single urmează după alte două extrase ce au beneficiat de videoclipuri: "Try" și  "Blow Me (One Last Kiss)". Urmăriți un lyric oficial pentru "Just Give Me A Reason", publicat anul trecut pe canalul oficial Vevo.

LYRIC VIDEO: Pink feat. Nate Reuss - "Just Give Me A Reason"

Citește mai multe despre Fun.Pink
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mickey Mouse a ajuns în România alături de magicianul său, Michael Barron - VIDEO

Mickey Mouse a ajuns în premieră în România pentru a susține show-ul de magie Disney Live alături iluzionistul Michael Barron...

Închide