INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Ascultă o piesă nelansată de la Noel Gallagher (ex-Oasis) - AUDIO

O piesă nelansată de la Noel Gallagher a apărut recent pe internet. Melodia se numește "She Must Be One Of Us", iar zonurile din presa internațională indică faptul că demo-ul a fost înregistrat în 2010.
Noel Gallagher

Noel Gallagher

O piesă nelansată de la Noel Gallagher a apărut recent pe internet. Melodia se numește "She Must Be One Of Us", iar zonurile din presa internațională indică faptul că demo-ul a fost înregistrat în 2010. Acesta nu este prima piesă care ajunge la urechile publicului în mod neoficial. Săptămâna trecută a apărut pe YouTube "O Lord", iar în vara anului 2012 alte două melodii s-au strecurat pe internet. Piesele se numesc "God Help Us All" și "It Makes Me Wanna Cry", iar mai jos le puteți asculta.

Noel Gallagher

Noel Gallagher (Foto: www.facebook.com)

Deși nu se cunosc încă informații oficiale despre toate piesele ce și-au făcut aparița treptat pe internet, zvonurile indică totuși câteva elemente. S-ar părea că melodiile au fost înregistrate în 2010, în timpul repețiilor pentru concertele din acea perioadă. Despre piesa "God Help Us All" Gallagher a povestit presei în urmă cu aproximativ 6 luni, mărturisind atunci că ar fi vrut să lanseze acest single împreună cu un altul, intitulat "Revolution Song".

"Am de gând să termin și piesa asta ("God Help Us All"). Mai am și alte cântece începute de care mă tot lovesc din când în când și pe o parte din ele am reușit să le finalizez de când nu mai sunt în trupă. Toate, însă, la timpul lor", declara Noel Gallagher în iunie pentru NME.

Anul acesta Noel Gallagher va cânta pe 23 martie pentru a susține proiectul caritabil Teenage Cancer Trust, alături de artiști precum Ryan Adams, Damon Albarn, Kasabian și Primal Scream.

Concerte din cadrul proiectului "Teenage Cancer Trust":

  • 19 martie - Ryan Adams, Beth Orton
  • 20 martie - Russell Brand, Noel Fielding
  • 21 martie - Primal Scream
  • 22 martie - Kasabian
  • 23 martie - Noel Gallagher/Damon Albarn, Graham Coxon
  • 24 martie - Rizzle Kicks, Labrinth

Noel Gallagher - "She Must Be One Of Us"

Noel Gallagher - "Oh Lord"

Noel Gallagher - "God Help Us All"

Noel Gallagher - "It Makes Me Wanna Cry"

Citește mai multe despre Noel GallagherOasis
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Morrissey a fost internat de urgență la spital

Steven Morrissey (53 de ani) a fost internat zilele trecute la spitalul William Beaumont din Michigan pentru investigarea unei posibile...

Închide