Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Penélope Cruz cântă cu Miguel Bosé piesa "Decimos Adiós" - VIDEOCLIP

Penélope Cruz, una dintre cele mai de succes actrițe de origine spaniolă, ne arată că în afară de actorie și dans, este foarte bună și la cântat. Aceasta a înregistrat cu Miguel Bosé piesa "Decimos Adiós", pentru care a filmat un clip în alb-negru.

Secvență clip Penélope Cruz și Miguel Bosé - Decirnos Adiós

Penélope Cruz, una dintre cele mai de succes actrițe de origine spaniolă, ne arată că în afară de actorie și dans, este foarte bună și la cântat. Aceasta a înregistrat cu actorul și muzicianul Miguel Bosé piesa "Decimos Adiós", care a fost compusă chiar de fratele actriței, Eduardo Cruz. Nu este pentru prima dată când Penélope Cruz are tangențe cu muzica. Aceasta a mai cântat în filmele "Volver" din 2006 și "Nine" din 2009.

Secvență clip Penélope Cruz și Miguel Bosé - Decirnos Adiós

Secvență clip Penélope Cruz și Miguel Bosé - Decimos Adiós

Melodia beneficiează și de un videoclip filmat alb-negru, care o prezintă pe actriță într-o cameră de hotel, îmbrăcată într-un neglijeu sexy. Prin vocea și atitudinea sa, Cruz expune o personalitate puternică și senzuală.

"Decimos Adiós" face parte din albumul "Papitwo", lansat de Bosé în septembrie anul trecut. Pentru acest material, artistul premiat cu Latin Grammy a refăcut cele mai de succes piese din cariera sa și a colaborat cu artiști precum Juanes, Alejandro Sanz, Tiziano Ferro și Joaquín Sabina.

VIDEOCLIP: Penélope Cruz și Miguel Bosé - "Decimos Adiós"

Cea mai recentă peliculă în care joacă Penélope Cruz a avut premiera în vara anului trecut și se intitulează "To Rome With Love". Pelicula a fost regizată de Woody Allen, care a realizat o intrigă comică, rezultată din situații mai puțin obișnuite. Alături de Penélope Cruz și Woody Allen în film mai apar în rolurile principale Alex Baldwin, Roberto Benigni, Judy Davis, Jesse Elsenberg, Greta Gerwig și Ellen Page. După cum sugerează și titlul, acțiunea are loc în Roma, unde poveștile mai multor personaje se intersectează. Avem un om simplu care ajunge vedetă, un arhitect care vrea să revadă locul în care a trăit ca student, un cuplu de tineri aflat în luna miere și un director de operă frustrat, dar cu talentul de a descoperi tineri cântăreți foarte buni.

TRAILER: "To Rome With Love"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia și Puya prezintă o piesă nouă, "Doamna și vagabondul" - VIDEO

Antonia și Puya au prezentat noua piesă "Doamna și vagabondul" în premieră într-un concert susținut în Brașov.

Închide