Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Paul McCartney și Elvis Costello promovează produsele vegetariene Linda McCartney - VIDEO

Paul McCartney (70 de ani) și Elvis Costello (58 ani) au înregistrat o reclamă animată pentru promovarea unei noi game de produse vegetariene Linda McCartney. Spotul face parte din campania "LoveLinda" și este prima reclamă televizată din cei 15 ani de existență a brandului lansat pe piață de Linda McCartney, soția răposată a artistului.

Publicat

pe

Paul și Linda McCartney

Paul McCartney (70 de ani) și Elvis Costello (58 ani) au înregistrat o reclamă animată pentru promovarea unei noi game de produse vegetariene sub marca Linda McCartney. Spotul face parte din campania "LoveLinda" și este prima reclamă televizată din cei 15 ani de existență a brandului lansat pe piață de Linda McCartney, fosta soție a membrului Beatles.

Linda și Paul McCartney

Linda și Paul McCartney

Linda a devenit soția lui Paul McCartney  în 1969. După un mariaj de 29 de ani Linda s-a stins din viață în 1998, la 3 ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. Paul i-a dedicat după moarte albumul "Ecce Cor Meum", declarând presei că în cei 29 de ani de căsnicie nu au stat niciodată despărțiți mai mult de o săptămână (cu excepția momentului în care Paul McCartney a fost arestat pentru cele 7.7 uncii de marijuana găsite în bagajul său).

Linda McCartney a fost un militant al mâncării vegetariene și al alimentelor sănătoase. Sub brandul ce îi poartă în continuare numele, sunt promovate produse și rețete care să contribuie la informarea publicului cu privire la alternativele culinare pentru un trai sănătos. Motto-ul Lindei, așa cum poate fi observat și pe site-ul lindamccartneyfoods.co.uk, a venit din tradițiile gastronomice ale familiei.

"Mama a crezut mereu că acasă e acolo unde se află mâncarea gătită cu dragoste în familie. Suntem mândri să ducem mai departe filozofia sa privind delicioasa mâncare vegetariană, care te ajută să-ți menții un regim de viață sănătos și să protejezi în același timp animalele și planeta.", semnează familia McCartney pe site-ul amintit.

Reclama "Heart Of The Country" a fost produsă de Passion Pictures, o companie independentă de film, specializată în realizarea de animații. Firma este cunoscută pentru colaborările sale cu Beatles și formația Gorillaz. Pentru acest spot au fost create o serie de personaje psihedelice precum Horse Boy, Napoleon Dog și Ballerina Cat, scenariul purtând privitorul într-o lume de basm.

Clipul va rula în premieră la televiziune pe 28 ianuarie, acesta fiind primul spot de promovare al produselor acestui brand. Reclama face parte din campania "LoveLinda", ce susține ideea consumării produselor vegetariene. Pentru  realizarea spotului, Paul McCartney a colaborat cu Elvis Costello, voice-over-ul reclamei.

Paul McCartney și Linda - "Heart Of The Country" (voiceover Elvis Costello)

Comentează

Trending