Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Paramore a anunțat data lansării și artwork-ul noului single "Now" - TEASER

Primul single Paramore de pe noul album al trupei va fi lansat pe 22 ianuarie pe site-ul oficial al formației. Piesa se numește "Now" și va fi disponibilă și pe Itunes începând cu aceeași dată. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook și pe canalul de YouTube Paramore.

Paramore Artwork "Now"

Urmărește-ne pe

Primul single Paramore de pe noul album al trupei va fi lansat pe 22 ianuarie pe site-ul oficial al formației. Piesa se numește "Now" și va fi pusă la vânzare pe iTunes la aceeași dată. Anunțul a fost însoțit de artwork-ul realizat pentru noua piesă.

Paramore Artwork "Now"

Paramore Artwork "Now" (Foto: www.facebook.com)

Cu doar o lună în urmă, Hayley Williams dezvăluia publicului că un nou album, intitulat "Paramore", va apărea pe piață pe 29 aprilie 2013, la o distanță de 4 ani de la precedentul material. Tot atunci, solista formației anunța că primul single ce va fi extras de pe următorul material discografic se va numi "Now". Artwork-ul pentru această piesă a fost între timp finalizat, curiozitatea fanilor fiind și mai mult stârnită.

"Acesta este design-ul copertei pentru single-ul "Now" - disponibil începând cu 22 ianuarie pe paramore.net", a anunțat trupa pe pagina sa de facebook

Într-un interviu acordat publicației absolutepunk.net, solista Hayley Williams mărturisea că a fost surprinsă de rapiditatea cu care toți cei implicați în lansarea single-ului au căzut de acord cu faptul că piesa "Now" ar trebui să promoveze noul album.

"Să fiu sinceră, am fost cu adevărat surprinsă - și mă refer aici la cei de la casa de discuri - de rapiditatea cu care s-a ales single-ul "Now". Piesa este destul de heavy în comparație cu alte melodii de pe album. Chestia este că s-ar fi putut alege oricare altă piesă ca prim single, iar eu aș fi fost de acord cu asta. E un lucru neobișnuit pentru mine. În cazul celorlalte albume, am avut de fiecare dată o convingere puternică cu privire la single-ul care ar trebui ales pentru a promova un nou material discografic. Spre exemplu, în cazul albumului "RIOT!", eu și băieții i-am convins pe toți cei din jur că piesa "Misery Business" ar trebui să fie primul single extras. Am știut pur și simplu. Asta nu înseamnă că piesa "Now" ni se pare nepotrivită. Credem doar că orice piesă de pe noul album ar fi fost o alegere bună."

Casa de discuri a trupei se numește Fueled By Ramen Records, are o vechime din 1996 și mai reprezintă artiști precum FUN. și PANIC! AT THE DISCO. Revenirea Paramore va putea compensa o lungă perioadă de așteptare. Până în aprilie, vom putea asculta noul single "Now", un prim indiciu al sound-ului Paramore după 4 ani de tăcere.

Teaser: Paramore - "Now"

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie și Alexandrina cântă împreună piesa "Varză" - AUDIO

Vița de Vie a colaborat cu Alexandrina pentru varianta acustică a piesei "Varză". Acestas este primul extras de pe albumul...

Închide