Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Ascultă noul single Paramore, "Now" - AUDIO

Paramore a lansat primul single după o pauză de 4 ani. Piesa se numește "Now" și este extrasă de pe noul album al trupei ce va apărea pe piață pe 9 aprilie 2013.

Paramore

Ținându-și promisiunea făcută fanilor în urmă cu câteva zile, Paramore a lansat primul single după o pauză de 4 ani. Piesa se numește "Now" și este extrasă de pe noul album al trupei ce va apărea pe piață pe 9 aprilie 2013. Single-ul poate fi ascultat mai jos.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

După recenta dezvăluire a artwork-ului noului album, Paramore a lansat primul single de pe materialul discografic ce poartă numele trupei. Anunțul privind data lansării piesei "Now" a fost completat cu noi informații. Astfel, se cunoaște și tracklistul albumului anunțat pe 18 ianuarie de către Alternative Press. Secvențe din cadrul filmărilor pentru videoclipul piesei au fost postate pe internet în aceeași perioadă.

Într-un interviu acordat publicației absolutepunk.netHayley Williams mărturisea că a fost surprinsă de rapiditatea cu care toți cei implicați în lansarea single-ului au căzut de acord cu faptul că piesa "Now" ar trebui să promoveze noul album.

"Să fiu sinceră, am fost cu adevărat surprinsă - și mă refer aici la cei de la casa de discuri - de rapiditatea cu care s-a ales single-ul "Now". Piesa este destul de heavy în comparație cu alte melodii de pe album. Chestia este că s-ar fi putut alege oricare altă piesă ca prim single, iar eu aș fi fost de acord cu asta. E un lucru neobișnuit pentru mine. În cazul celorlalte albume, am avut de fiecare dată o convingere puternică cu privire la single-ul care ar trebui ales pentru a promova un nou material discografic. Spre exemplu, în cazul albumului "RIOT!", eu și băieții i-am convins pe toți cei din jur că piesa "Misery Business" ar trebui să fie primul single extras. Am știut pur și simplu. Asta nu înseamnă că piesa "Now" ni se pare nepotrivită. Credem doar că orice piesă de pe noul album ar fi fost o alegere bună."

Noul single "Now" poate fi ascultat la liber pe site-ul trupei sau pe canalul oficial de YouTube. Pentru cei care doresc să îl achiziționeze, single-ul este disponibil în format digital, CD sau vinyl. Pe iTunes piesa poate fi descărcată la prețul de 9,99 dolari, vinylul putând fi precomandat de pe site-ul formației la prețul de 29,99 dolari.

Paramore - "Now"

Tracklist "Paramore"

 1. Fast In My Car
 2. Now
 3. Grow Up
 4. Daydreaming
 5. interlude: Moving On
 6. Ain’t It Fun
 7. Part II
 8. Last Hope
 9. Still Into You
 10. Anklebiters
 11. interlude: Holiday
 12. Proof
 13. Hate To See Your Heart Break
 14. (One Of Those) Crazy Girls
 15. interlude: I’m Not Angry Anymore
 16. Be Alone
 17. Future

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses lansează primul DVD 3D - Appetite For Democracy

După turneul european din 2012 Guns N' Roses va lansa în acest an DVD-ul "Appetite For Democracy" 3D. Pelicula va...

Închide