Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Ozzy Osbourne a fost rănit în încendiul din propria casă

Solistul trupei Black Sabbath, Ozzy Osbourne, a fost rănit în incendiul izbucnit în locuința sa din Beverly Hills, California în dimineața zilei de joi, 17 ianuarie. Rockerul în vârstă de 64 de ani a avut arsuri la mână și pe față și a fost dus imediat la spital unde a fost operat de urgență.
Ozzy Osbourne

Solistul trupei Black Sabbath, Ozzy Osbourne, a fost rănit în incendiul izbucnit în locuința sa din Beverly Hills, California, în dimineața zilei de joi, 17 ianuarie. Rockerul în vârstă de 64 de ani a avut arsuri la mână și pe față și a fost dus imediat la spital unde a fost operat de urgență.

Incendiul s-a datorat unei candele ce a rămas aprinsă în camera de zi, vasul de sticlă supraîncălzindu-se și spărgându-se. Uleiul împrăștiat a dus la aprinderea focului. Artistul a încercat să stingă incendiul aruncând apă, însă în acel moment focul s-a extins, iar Ozzy a suferit arsuri la mână, ureche și față.

ozzy-osbourne
Soția cântărețului, Sharon Osbourne, a declarat că în casă se aflau doar ei doi și câinii. A ținut să-și ceară scuze deoarece ea a fost responsabilă pentru acest incident lăsând candela aprinsă. Incendiul a fost stins rapid prin  intervenția pompierilor care i-au sfătuit pe cei doi să nu mai lase lumânări sau candele aprinse peste noapte nesupravegheate.

Cu toate acestea Ozzy a precizat că munca la noul album Black Sabbath va continua ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Discul poartă numele "13" și va fi lansat în luna iunie 2013 prin intermediul casei de discuri Vertigo Records. Este primul disc cu Ozzy la voce după o pauză de 35 de ani și este înregistrat în formula Tony Iommi - chitară, Ozzy Osbourne – voce și Geezer Butler la bass, în timp ce Brad Wilk de la Rage Against The Machine a fost invitat să realizeze părțile de tobe. Bateristul Bill Ward nu a acceptat să revină alături de foștii săi colegi, nefiind de acord cu clauzele contractuale.

Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath

“13″ este produs de Rick Rubin, câștigător a 7 premii Grammy, cunoscut pentru colaborările sale cu trupe ca Metallica, AC/DC, Slayer, Slipknot, Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine, System of a Down sau Linkin Park. Prima melodie deconspirată din cele 15 pregătite se numește "God Is Dead" iar pe album vor fi selectate 12 piese restul urmând să apară pe diferite ediții limitate. Primii care vor putea asculta noile compoziții sunt fanii din Noua Zeelandă, trupa începând pe 20 aprilie un turneu care va ajunge și prin Australia și Japonia.

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LaLa Band pleacă în cel de-al 3-lea turneu național - "LaLa Love Tour"

LaLa Band, va susține "LaLa Love Tour", un nou turneu național, dedicat iubirii. Trupa va cânta inclusiv de Valentine's Day,...

Închide