Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

O nouă specie de păianjen a fost numită după Bono de la U2

O nouă specie de păianjen a fost denumit A.bonoi, după solistul trupei U2, Bono. Aceasta a fost descoperită în Parcul Național Joshua Tree din California.

A.bono este o specie nouă de păianjen denumită după Bono, solistul trupei U2

O nouă specie de păianjen poartă numele A.bonoi, după solistul trupei U2, Bono. Aceasta a fost descoperită, împreună cu alte 33 de specii, de către biologul Jason Bond, în Parcul Național Joshua Tree din California. Motivul? Omul de știință a vrut să aducă astfel un omagiu formației, care și-a intitulat cel de-al 5-lea album din 1987 "The Joshua Tree".

A.bono este o specie nouă de păianjen denumită după Bono, solistul trupei U2

A.bonoi este o specie nouă de păianjen, denumită după Bono, solistul trupei U2 (Foto: blog.pe.com)

Nu este prima dată când Jason Bond numește o specie de păianjen după o persoană publică. Acesta a mai fost inspirat de Angelina Jolie, Stephen Colbert, Barack Obama și Neil Young - pe care îl admiră atât ca artișt, cât și ca activist al păcii și dreptății. Lineup-ul muzical s-a "țesut" așadar în jurul rockerilor implicați frecvent în campanii cu impact social.

În ceea ce privește activitatea formației U2, anul acesta este foarte posibil să ascultăm piese noi întrucât trupa lucrează la cel de-al 13-lea material, al cărui titlu provizoriu este "10 Reasons To Exist". Într-o declarație pentru publicația The Sun, Bono a dezvăluit că sunt foarte încântați de procesul de compoziție și își doresc ca noile cântece să fie perfecte. Solistul a mai precizat că nu vor să pună presiune pe ei și nu contează dacă va dura și 10 ani ca muzica să fie gata de lansare. De asemena, în funcție de inspirația pe care o au, este foarte posibil ca U2 să lanseze nu unul, ci mai multe albume.

Trupa irlandeză nu a mai înregistrat un material nou din 2009, ultimul album fiind "No Line on the Horizon". Deși discul a debutat pe locul 1 în topuri din întreaga lume, vânzările nu s-au ridicat așteptărilor. Pe de altă parte, turneul de promovare "U2 360°" a intrat în istorie ca turneul cu cele mai mari încasări, înregistrând vânzări de bilete în valoare de peste 736 de milioane de dolari.

U2 - So Cruel (Bono Solo)

Citește mai multe despre BonoU2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nightwish a lansat un nou clip live, Ghost Love Score - VIDEOCLIP

După despărțirea de Anette Olzon și apariția primului clip, intitulat "I Want My Tears Back", alături de solista Floor Jansen...

Închide