Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Nightwish a lansat un nou clip live, Ghost Love Score - VIDEOCLIP

După despărțirea de Anette Olzon și apariția primului clip, intitulat "I Want My Tears Back", alături de solista Floor Jansen (Revamp, ex-After Forever), Nightwish a lansat un nou clip live pentru piesa "Ghost Love Score".

Publicat

pe

Nightwish 2013 │ FOTO: www.facebook.com

După despărțirea de Anette Olzon și apariția primului clip, intitulat "I Want My Tears Back", alături de solista Floor Jansen (Revamp, ex-After Forever), Nightwish a lansat un nou clip live pentru piesa "Ghost Love Score". Acesta a fost filmat în luna decembrie 2012, când trupa a susținut un concert în Buenos Aires, Argentina.

Nightwish 2013

Nightwish 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Piesa "Ghost Love Score" este inclusă pe albumul "Once", apărut pe piață în iunie 2004, acesta fiind ultimul disc cu solista Tarja Turunen. În 2007 Anette Olzon a fost anunțată ca fiind noua solistă a finlandezilor, dar după apariția albumelor "Dark Passion Play" (2007) și "Imaginaerum" (2011) ea a părăsit formația în 2012. După despărțirea de Anette Olzon, formația a decis să continue turneul alături de solista Floor Jansen (Revamp, ex-After Forever).

"Un alt capitol al poveștii Nightwish se încheie. Am decis ca fiecare să meargă pe propriul drum iar decizia a fost luată de comun acord spre binele tuturor. În ultimul timp era foarte clar că direcția muzicală și nevoile trupei nu mai erau o prioritate, iar acest lucru a dus la o diviziune iremediabilă. Pe viitor Nightwish nu va anula niciun concert programat așa ca am apelat la solista Floor Jansen (ex-After Forever, Revamp), care ne va ajuta să încheiem turneul Imaginaerum. Suntem optimiști și dedicați acestei călătorii pe care o vom duce la bun sfârșit. Suntem convinși că prin decizia noastră toți vom avea de câștigat și suntem extrem de mândri de cele două albume pe care le-am realizat împreună." - Nightwish

Nightwish - Ghost Love Score

Nightwish este a treia trupa finlandeză cu cele mai multe discuri vândute pe plan local, peste 900.000, în timp ce la nivel mondial este prima formație finlandeză care a depășit 8 milioane de discuri și a primit mai mult de 60 de discuri de aur și platină.

Trending