Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Nightwish a lansat un nou clip live, Ghost Love Score - VIDEOCLIP

După despărțirea de Anette Olzon și apariția primului clip, intitulat "I Want My Tears Back", alături de solista Floor Jansen (Revamp, ex-After Forever), Nightwish a lansat un nou clip live pentru piesa "Ghost Love Score".

Nightwish 2013

După despărțirea de Anette Olzon și apariția primului clip, intitulat "I Want My Tears Back", alături de solista Floor Jansen (Revamp, ex-After Forever), Nightwish a lansat un nou clip live pentru piesa "Ghost Love Score". Acesta a fost filmat în luna decembrie 2012, când trupa a susținut un concert în Buenos Aires, Argentina.

Nightwish 2013

Nightwish 2013 (Foto: www.facebook.com)

Piesa "Ghost Love Score" este inclusă pe albumul "Once", apărut pe piață în iunie 2004, acesta fiind ultimul disc cu solista Tarja Turunen. În 2007 Anette Olzon a fost anunțată ca fiind noua solistă a finlandezilor, dar după apariția albumelor "Dark Passion Play" (2007) și "Imaginaerum" (2011) ea a părăsit formația în 2012. După despărțirea de Anette Olzon, formația a decis să continue turneul alături de solista Floor Jansen (Revamp, ex-After Forever).

"Un alt capitol al poveștii Nightwish se încheie. Am decis ca fiecare să meargă pe propriul drum iar decizia a fost luată de comun acord spre binele tuturor. În ultimul timp era foarte clar că direcția muzicală și nevoile trupei nu mai erau o prioritate, iar acest lucru a dus la o diviziune iremediabilă. Pe viitor Nightwish nu va anula niciun concert programat așa ca am apelat la solista Floor Jansen (ex-After Forever, Revamp), care ne va ajuta să încheiem turneul Imaginaerum. Suntem optimiști și dedicați acestei călătorii pe care o vom duce la bun sfârșit. Suntem convinși că prin decizia noastră toți vom avea de câștigat și suntem extrem de mândri de cele două albume pe care le-am realizat împreună." - Nightwish

Nightwish - Ghost Love Score

Nightwish este a treia trupa finlandeză cu cele mai multe discuri vândute pe plan local, peste 900.000, în timp ce la nivel mondial este prima formație finlandeză care a depășit 8 milioane de discuri și a primit mai mult de 60 de discuri de aur și platină.

Citește mai multe despre Floor JansenNightwish
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vânzări bune pentru concertul Vaya Con Dios, au mai rămas 1000 de bilete - VIDEO

Concertul Vaya Con Dios din cadrul Farewell Tour 2013 este organizat de Events, iar agenția a comunicat că au mai...

Închide