Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Nicole Scherzinger a lansat "Boomerang" - VIDEOCLIP

Nicole Scherzinger a lansat noul videoclip "Boomerang". Este primul single după 2 ani de pauză și primul extras de pe viitorul album, pregătit pentru 2013.

Nicole Scherzinger - "Boomerang" foto promo

Nicole Scherzinger a lansat un nou videoclip solo, intitulat "Boomerang". Piesa este primul extras de pe viitorul album, pe care artista vrea să-l lanseze în decursul acestui an și reprezintă primul single realizat după 2 ani de pauză muzicală.

Nicole Scherzinger - "Boomerang" Single Cover

Nicole Scherzinger - "Boomerang" Single Cover (Foto: www.facebook.com)

Clipul este unul de imagine, iar artista apare îmbrăcată în costumații foarte diverse, de la elegant, la retro, și chiar la costum de luptător de arte marțiale. Atât piesele vestimentare, cât și cadrele nu prea au legătură între ele, motiv pentru care videoclipul nu este omogen, ci asemeni unui colaj care nu transmite nici o stare. Parcă juratul de la emisiunile X Factor din SUA și Regatul Unit, încearcă prea mult să revină în grațiile fanilor.

"Boomerang" este o piesă fresh, cu un sound energic, care se regăsește pe tot albumul, deci este foarte distractiv. Știu că sună siropos, dar chiar am o piesă pe noul disc care se numește "Fun". Există și câteva melodii profunde, dar în mare parte cred că la început de an avem nevoie de distracție, nu?", a declarat artista.

Nicole Scherzinger – "Boomerang"

Anul 2013 este unul decisiv pentru cariera solo a lui Nicole, care până acum nu a avut parte de un succes constant și amețitor. Deși în Pussycat Dolls ea era vioara principală, celelalte membre fiind mai mult pentru imagine și dans, decât pentru cântat, ceva nu a funcționat în momentul în care artista s-a lansat solo. Producția și toate conceptele de promovare a trupei PCD au fost mult mai bune și mai eficiente. În schimb, single-urile lui Nicole și albumul solo de debut, "Killer Love", nu au înregistrat vânzările dorite. Dacă nici cu noul album artista nu reușește să spargă gheața, cariera frumoasei exotice s-ar putea încheia, în ciuda calităților vocale mult lăudate.

Foto Promo Nicole Scherzinger – "Boomerang"

Citește mai multe despre Nicole Scherzinger
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Luciano revine în România la show-ul aniversar Cadenza 10 ani

Luciano va reveni la Sala Polivalentă din București, 16 februarie pentru un show Cadenza Night ce aniversează 10 ani de...

Închide