Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Jubilee Street, noua piesă lansată de Nick Cave & The Bad Seeds - AUDIO

La doar 10 zile de la apariția clipului We No Who U R, Nick Cave & The Bad Seeds oferă spre ascultare cel de-al 2-lea single, intitulat Jubilee Street, extras de pe noul album Push The Sky Away. Discul prin care trupa sărbătorește 30 de ani de la înființare va fi lansat pe 18 februarie.

Nick Cave and the Bad Seeds

La doar 10 zile de la apariția clipului "We No Who U R", Nick Cave & The Bad Seeds oferă spre ascultare cel de-al 2-lea single, intitulat "Jubilee Street", extras de pe noul album "Push The Sky Away". Discul prin care trupa sărbătorește 30 de ani de la înființare va fi lansat pe 18 februarie.

"Push The Sky Away" a fost înregistrat în studioul La Fabrique din sudul Franței și este primul album fără Mick Harvey, care a părăsit trupa în ianuarie 2009. Produsul va fi disponibil în format standard CD, limited edition - care are ca bonus un DVD, vinil și digital download. Artwork-ul discului îl prezintă pe Nick Cave alături de o tânără goală.

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

În afara faptului că este un muzician apreciat, Cave este un scriitor talentat. De la volumul de poezie "King Ink" din 1988, artistul a ajuns să publice în 2009 a 2-a nuvelă, "The Death of Bunny Munro", care spune povestea unui om de vânzări dependent de sex. Cartea a fost atât de captivantă încât a fost transformată într-un audio-book, produs de artiștii Iain Forsyth și Jane Pollard. În luna august 2012 Nick Cave și Warren Ellis au lansat soundtrack-ul filmului "Lawless" care îl are în rolul principal pe actorul Shia LaBeouf.

Nick Cave & The Bad Seeds - Jubilee Street

Tracklist Push The Sky Away

  1. We No Who U R
  2. Wide Lovely Eyes
  3. Water’s Edge
  4. Jubilee Street
  5. Mermaids
  6. We Real Cool
  7. Finishing Jubilee Street
  8. Higgs Boson Blues
  9. Push The Sky Away

Ultimul material semnat Nick Cave and The Bad Seeds este "Dig, Lazarus, Dig!!!", lansat în 2008. Discul, care a fost primit extraordinar de bine de critici, a avut ca sursă de inspirație chiar povestea biblică despre Lazăr, înviat de Iisus.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Disney Live! Mickey's Magic Show - două reprezentații noi

La cererea publicului, organizatorii Disney Live! Mickey's Magic Show au adăugat 2 reprezentații noi. Vezi când se pun în vânzare...

Închide