Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jubilee Street, noua piesă lansată de Nick Cave & The Bad Seeds - AUDIO

La doar 10 zile de la apariția clipului We No Who U R, Nick Cave & The Bad Seeds oferă spre ascultare cel de-al 2-lea single, intitulat Jubilee Street, extras de pe noul album Push The Sky Away. Discul prin care trupa sărbătorește 30 de ani de la înființare va fi lansat pe 18 februarie.

Publicat

pe

Nick Cave and the Bad Seeds

La doar 10 zile de la apariția clipului "We No Who U R", Nick Cave & The Bad Seeds oferă spre ascultare cel de-al 2-lea single, intitulat "Jubilee Street", extras de pe noul album "Push The Sky Away". Discul prin care trupa sărbătorește 30 de ani de la înființare va fi lansat pe 18 februarie.

"Push The Sky Away" a fost înregistrat în studioul La Fabrique din sudul Franței și este primul album fără Mick Harvey, care a părăsit trupa în ianuarie 2009. Produsul va fi disponibil în format standard CD, limited edition - care are ca bonus un DVD, vinil și digital download. Artwork-ul discului îl prezintă pe Nick Cave alături de o tânără goală.

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

În afara faptului că este un muzician apreciat, Cave este un scriitor talentat. De la volumul de poezie "King Ink" din 1988, artistul a ajuns să publice în 2009 a 2-a nuvelă, "The Death of Bunny Munro", care spune povestea unui om de vânzări dependent de sex. Cartea a fost atât de captivantă încât a fost transformată într-un audio-book, produs de artiștii Iain Forsyth și Jane Pollard. În luna august 2012 Nick Cave și Warren Ellis au lansat soundtrack-ul filmului "Lawless" care îl are în rolul principal pe actorul Shia LaBeouf.

Nick Cave & The Bad Seeds - Jubilee Street

Tracklist Push The Sky Away

  1. We No Who U R
  2. Wide Lovely Eyes
  3. Water’s Edge
  4. Jubilee Street
  5. Mermaids
  6. We Real Cool
  7. Finishing Jubilee Street
  8. Higgs Boson Blues
  9. Push The Sky Away

Ultimul material semnat Nick Cave and The Bad Seeds este "Dig, Lazarus, Dig!!!", lansat în 2008. Discul, care a fost primit extraordinar de bine de critici, a avut ca sursă de inspirație chiar povestea biblică despre Lazăr, înviat de Iisus.

Comentează

Trending