Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Nelly Furtado a lansat "Waiting for the Night" - VIDEOCLIP

Vezi noul clip al lui Nelly Furtado - "Waiting for the Night" în care dansează flamenco cu "morții". Piesa este inspirată de jurnalul său de la 16 ani.
Nelly Furtado - Waiting for the Night

Secvență clip Nelly Furtado - Waiting for the Night

Urmărește-ne pe

Nelly Furtado s-a îndreptat către cultura mexicană pentru realizarea noului videoclip "Waiting for the Night", pe care îl puteți vedea mai jos. Sângele latin al artistei de origine portugheză - canadiană își spune cuvântul în coregrafiile de flamenco. Filmat alb-negru, clipul îmbină desenele cu capete de mort specifice Zilei Morților (sărbătoare pe care mexicanii o celebrează pe 1 și 2 noiembrie) cu eleganța și pasiunea dansului flamenco.

Nelly Furtado - Waiting for the Night

Secvență clip Nelly Furtado - Waiting for the Night

"Waiting for the Night" este al 4-lea single de pe ultimul album "The Spirit Indestructible". Artista a mărturisit că piesa este inspirată dintr-un jurnal pe care l-a ținut la vârsta de 16 ani când a petrecut vacanța de vară în Sao Miguel Island, Portugalia. Astfel, clipul nu trebuie să ne mire, deoarece acesta nu face decât să întărească originea melodiei. În acest mod, starea pe care Nelly Furtado vrea să o trasmită ajunge la public într-o formă cât mai pură și completă.

Nelly Furtado - Waiting for the Night

Secvență clip Nelly Furtado - Waiting for the Night

Artista a fost extrem de entuziasmată de noul material discografic pe care l-a promovat intens prin toate canalele posibile. Din păcate acest lucru nu a fost îndeajuns ca albumul să se vândă. Din varii motive, Furtado nu a reușit să mai ajungă la fani ca în trecut, fiind chiar nevoită să anuleze turneul de promovare din cauza numărului mic de bilete vândute.

Văzând că albumul nu are succes în topurile muzicale, Furtado a declarat că aceste clasamente nu înseamnă totul și că abia așteaptă să-și cânte piesele. Se pare însă că topurile reprezintă aproape totul în America. În timp ce susținea un turneu de promovare în America de Nord în decembrie anul trecut, managementul artistei a anunțat că show-urile programate în SUA la începutul lui 2013 se anulează. În același timp, pe site-ul oficial al cântăreței sunt listate în continuare o serie de concerte în Europa și Canada.

Nelly Furtado - "Waiting for the Night"

Citește mai multe despre Nelly Furtado
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tema din "Misiune: Imposibilă" pe ritmuri de pian, vioară și violoncel - VIDEO

Tema centrală din ”Misiune: Imposibilă” a fost reinterpretată pe ritmuri de pian, vioară și violoncel. Coverul a fost realizat de...

Închide