Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Nelly Furtado a lansat "Waiting for the Night" - VIDEOCLIP

Vezi noul clip al lui Nelly Furtado - "Waiting for the Night" în care dansează flamenco cu "morții". Piesa este inspirată de jurnalul său de la 16 ani.
Nelly Furtado - Waiting for the Night

Secvență clip Nelly Furtado - Waiting for the Night

Nelly Furtado s-a îndreptat către cultura mexicană pentru realizarea noului videoclip "Waiting for the Night", pe care îl puteți vedea mai jos. Sângele latin al artistei de origine portugheză - canadiană își spune cuvântul în coregrafiile de flamenco. Filmat alb-negru, clipul îmbină desenele cu capete de mort specifice Zilei Morților (sărbătoare pe care mexicanii o celebrează pe 1 și 2 noiembrie) cu eleganța și pasiunea dansului flamenco.

Nelly Furtado - Waiting for the Night

Secvență clip Nelly Furtado - Waiting for the Night

"Waiting for the Night" este al 4-lea single de pe ultimul album "The Spirit Indestructible". Artista a mărturisit că piesa este inspirată dintr-un jurnal pe care l-a ținut la vârsta de 16 ani când a petrecut vacanța de vară în Sao Miguel Island, Portugalia. Astfel, clipul nu trebuie să ne mire, deoarece acesta nu face decât să întărească originea melodiei. În acest mod, starea pe care Nelly Furtado vrea să o trasmită ajunge la public într-o formă cât mai pură și completă.

Nelly Furtado - Waiting for the Night

Secvență clip Nelly Furtado - Waiting for the Night

Artista a fost extrem de entuziasmată de noul material discografic pe care l-a promovat intens prin toate canalele posibile. Din păcate acest lucru nu a fost îndeajuns ca albumul să se vândă. Din varii motive, Furtado nu a reușit să mai ajungă la fani ca în trecut, fiind chiar nevoită să anuleze turneul de promovare din cauza numărului mic de bilete vândute.

Văzând că albumul nu are succes în topurile muzicale, Furtado a declarat că aceste clasamente nu înseamnă totul și că abia așteaptă să-și cânte piesele. Se pare însă că topurile reprezintă aproape totul în America. În timp ce susținea un turneu de promovare în America de Nord în decembrie anul trecut, managementul artistei a anunțat că show-urile programate în SUA la începutul lui 2013 se anulează. În același timp, pe site-ul oficial al cântăreței sunt listate în continuare o serie de concerte în Europa și Canada.

Nelly Furtado - "Waiting for the Night"

Citește mai multe despre Nelly Furtado
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tema din "Misiune: Imposibilă" pe ritmuri de pian, vioară și violoncel - VIDEO

Tema centrală din ”Misiune: Imposibilă” a fost reinterpretată pe ritmuri de pian, vioară și violoncel. Coverul a fost realizat de...

Închide