Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Muse a lansat piesa "Supremacy" - LYRIC VIDEO

Muse a lansat cel de-al 4-lea single de pe albumul "The 2nd Law". Piesa se numește "Supremacy" și conform spuselor lui Matt Bellamy, duce sound-ul formației la următorul nivel.
Matt Bellamy (Muse)

Matt Bellamy (Muse)

Muse a lansat cel de-al 4-lea single de pe albumul "The 2nd Law". Piesa se numește "Supremacy" și conform spuselor lui Matt Bellamy, duce sound-ul formației la următorul nivel. Revista franceză Jeuxactu a comparat piesa cu melodia "Kashmir" de la Led Zeppelin, pe intro-ul piesei fiind cel mai ușor de sesizat elemente instrumentale din spectrul indicat.

Matt Bellamy (Muse)

Matt Bellamy (Muse)

Piesa "Supremacy" a fost spre sfârșitul anului 2012 un subiect fierbinte al presei internaționale. În perioda lansării filmului "Skyfall", Dominic Howard, bateristul formației, indica un anumit sound al melodiei "Supremacy" ce te-ar trimite cu gândul la un soundtrack  Bond.

"Are un pic de vibe specific filmelor Bond. Părerea mea este că ar trebui să ia piesa în considerare pentru următorul film James Bond. Nu știu exact dacă se va întâmpla. Am auzit că Adele ar compune soundtrack-ul."

De la această declarație s-au făcut mai departe multe speculații pe tema unei posibile respingeri a piesei din partea celor care s-au ocupat de coloana sonoră a filmului. Zvonurile însă nu s-au confirmat, piesa "Supremacy" nefiind de fapt niciodată în atenția producătorilor peliculei. Adele a fost alegerea lor de la bun început și nu pentru că piesa celor de la Muse nu ar fi fost bună, ci pentru că viziunea lor a fost pur și simplu alta, au motivat producătorii.

Între timp Muse a primit două nominalizări la premiile Grammy la categoriile "Best Rock Album" și "Best Rock Song" (pentru piesa "Madness"), iar la Brit Awards alte două, pentru "Best British Group" și" Best Live Act".

Cu o agendă încărcată ce i-a purtat în ultima perioadă din UK până în Japonia, membrii Muse se află momentan în plin turneu. Deși pentru România nu s-a anunțat încă nimic, trupa va ajunge totuși în cateva țări europene ce ar permite o deplasare până acolo. Astfel, pe 26 iunie trupa va susține un concert în Franța, la STADE CHARLES EHRMANN, pe 29 iunie va cânta pe stadionul Olimpic din Italia, iar pe 12 și 14 iulie va ajunge în Germania.

Muse - Supremacy (Official Lyric Video)

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Paula Seling & Big Band Radio de ziua îndrăgostiților

Paula Seling, acompaniată de Big Band-ul Radio și Orchestra de Camera Radio va suține de ziua îndrăgostițor, pe 14 februarie,...

Închide