Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Morrissey a fost internat de urgență la spital

Steven Morrissey (53 de ani) a fost internat zilele trecute la spitalul William Beaumont din Michigan pentru investigarea unei posibile infecții urinare. O parte din concertele programate în cadrul turneului său american au fost anulate, altele fiind amânate.

Steven Morrisey

Steven Morrissey (53 de ani) a fost internat zilele trecute la spitalul William Beaumont din Michigan pentru investigarea unei posibile infecții urinare. O parte din concertele programate în cadrul turneului său american au fost anulate, altele fiind amânate.

Steven Morrisey

Steven Morrissey

Fostul solist al trupei The Smith a anulat concertul pe care trebuia să îl susțină pe 24 ianuarie în Flint, show-urile de pe 25 și 26 fiind reprogramate. Motivul comunicat de presă în cazul acestor amânări a fost o problemă medicală a lui Morrissey, artistul fiind internat de urgență în spital. Conform medicilor afecțiunea suspectată este o infecție urinară iar până la stabilirea concretă a diagnosticului Morrissey va fi supus mai multor teste, fiind ținut sub observație pentru câteva zile. Nu se știe încă dacă acesta a fost externat din spital, informații ulterioare urmând a fi făcute publice în curând.

Update: Ultimele apariții din presă au dezvăluit deja diagnosticul pus de medici. Conform acestora afecțiunea de care suferă Morrissey este mai gravă decât cea suspectată inițial, artistul suferind de ulcer.

Nu este pentru prima dată când concertele din cadrul acestui turneu au fost reprogramate. Multe dintre show-rile amânate luna aceasta se află deja la a doua reprogramare, datele inițiale arătând că aceste concerte ar fi trebuit să aibă loc în octombrie 2012. Morissey nu a putut fi însă prezent pe scenă, luând o pauză la momentul respectiv pentru a avea grijă de mama sa. Conform presei internaționale, starea de sănătate a acesteia s-a îmbunătățit între timp.

Pe site-ul oficial al artistului, www.morrissey-solo.com, concertele din perioada 25 ianuarie - 6 februarie sunt trecute la categoria reprogramări, lucru ce ar indica faptul că Morrissey va avea nevoie de mai multe zile pentru recuperare. Primul concert de după aceasta perioadă de spitalizare este programat pentru data de 9 februarie, în Las Vegas.

Steven Patrick Morrissey și-a început cariera solo în 1988, după o perioadă de 6 ani în care a fost solist al trupei The Smith. Primul său album solo, "Viva Hate",  a debutat pe prima poziție în topurile din UK, revista NME denumindu-l drept "unul dintre cei mai influenți artiști ai tuturor timpurilor".

Morrissey - "Irish Blood, English Heart"

Citește mai multe despre Morrissey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Șuie Paparude lansează un site nou cu HTML 5

Folosind HTML 5 și jQuery, noul site Șuie Paparude pune accentul pe interactivitatea facilă, evidențiind principalele elemente de interes -...

Închide