Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Moonlight Breakfast s-a mutat la Viena, hologramele rămân în România

După aproape 2 ani de la lansarea trupei în România, cei patru membri ai Moonlight Breakfast s-au hotărât că este timpul să cucerească și publicul din afara granițelor. Având deja... Continuare »

Holograma trupei Moonlight Breakfast

După aproape 2 ani de la lansarea trupei în România, cei patru membri ai Moonlight Breakfast s-au hotărât că este timpul să cucerească și publicul din afara granițelor. Având deja piese care se pot asculta în Viena de ceva vreme, formația a luat decizia de se muta acolo, anunțând totodată fanii din țară că nu vor fi neglijați. Momentan trupa poate fi văzută în România sub formă de holograme în cadrul unui nou proiect ce promovează serviciul de internet mobil 4G.

Holograma trupei Moonlight Breakfast

Holograma trupei Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast s-a înființat în 2011 și a început în forță cariera muzicală, prin deschiderea concertului Jamiroquai de pe plaja din Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, după care au urmat și alte piese și mai multe concerte live în cluburile din țară. Albumul de debut al trupei, intitulat "Shout", a fost lansat în vara anului 2012 la Teatrul de Vară Herăstrău din București. Sound-ul abordat este un electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk - “retroelectro”, după cum îl definesc chiar ei.

Recent formația a anunțat că a luat decizia de a se muta la Viena. Dezvăluirea a fost însoțită de un mesaj pentru fanii din România, trupa promițând pe facebook că vor veni să concerteze în țară cât de des vor putea.

"Hello! Vă mulțumim mult pentru susținere! Suntem foarte aproape, faptul că nu mai locuim în țară nu va afecta foarte mult programul concertelor, așa că ne vedem în curand, începand cu CLUJ !"

Așadar, primul concert Moonlight Breakfast din România va avea loc pe 8 februarie, la Cluj-Napoca. Alternativa momentană pentru fanii trupei este reprezentată de hologramele membrilor formației, ce se află deja în turneu. Conceptul face parte dintr-un nou proiect al companiei Orange care promovează serviciul de internet mobil 4G.

Programul "Orange 4G tour" poate fi consultat mai jos:

  • 10-16 ianuarie - București
  • 7-20 ianuarie - Sinaia
  • 21-23 ianuarie - Comarnic
  • 24-27 ianuarie - Bușteni
  • 28-30 ianuarie - București
  • 31 ianuarie - 3 februarie - Azuga
  • 4-6 februarie - București
  • 7-10 februarie - Predeal
  • 11-23 februarie - Poiana Brasov

Moonlight Breakfast - No More

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paramore a anunțat data lansării și artwork-ul noului single "Now" - TEASER

Primul single Paramore de pe noul album al trupei va fi lansat pe 22 ianuarie pe site-ul oficial al formației....

Închide