Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Moonlight Breakfast s-a mutat la Viena, hologramele rămân în România

Publicat

pe

Holograma trupei Moonlight Breakfast

După aproape 2 ani de la lansarea trupei în România, cei patru membri ai Moonlight Breakfast s-au hotărât că este timpul să cucerească și publicul din afara granițelor. Având deja piese care se pot asculta în Viena de ceva vreme, formația a luat decizia de se muta acolo, anunțând totodată fanii din țară că nu vor fi neglijați. Momentan trupa poate fi văzută în România sub formă de holograme în cadrul unui nou proiect ce promovează serviciul de internet mobil 4G.

Holograma trupei Moonlight Breakfast

Holograma trupei Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast s-a înființat în 2011 și a început în forță cariera muzicală, prin deschiderea concertului Jamiroquai de pe plaja din Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, după care au urmat și alte piese și mai multe concerte live în cluburile din țară. Albumul de debut al trupei, intitulat "Shout", a fost lansat în vara anului 2012 la Teatrul de Vară Herăstrău din București. Sound-ul abordat este un electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk - “retroelectro”, după cum îl definesc chiar ei.

Recent formația a anunțat că a luat decizia de a se muta la Viena. Dezvăluirea a fost însoțită de un mesaj pentru fanii din România, trupa promițând pe facebook că vor veni să concerteze în țară cât de des vor putea.

"Hello! Vă mulțumim mult pentru susținere! Suntem foarte aproape, faptul că nu mai locuim în țară nu va afecta foarte mult programul concertelor, așa că ne vedem în curand, începand cu CLUJ !"

Așadar, primul concert Moonlight Breakfast din România va avea loc pe 8 februarie, la Cluj-Napoca. Alternativa momentană pentru fanii trupei este reprezentată de hologramele membrilor formației, ce se află deja în turneu. Conceptul face parte dintr-un nou proiect al companiei Orange care promovează serviciul de internet mobil 4G.

Programul "Orange 4G tour" poate fi consultat mai jos:

  • 10-16 ianuarie - București
  • 7-20 ianuarie - Sinaia
  • 21-23 ianuarie - Comarnic
  • 24-27 ianuarie - Bușteni
  • 28-30 ianuarie - București
  • 31 ianuarie - 3 februarie - Azuga
  • 4-6 februarie - București
  • 7-10 februarie - Predeal
  • 11-23 februarie - Poiana Brasov

Moonlight Breakfast - No More

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 8 februarie 2013

Moonlight Breakfast

Loc
Euphoria Music Hall
Comentează

Trending