Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mike Oldfield lansează un album de remixuri - Tubular Beats

Mike Oldfield va lansa pe 1 februarie un album de remixuri intitulat "Tubular Beats". Discul conțne cele mai cunoscute piese ale artistului dar remixate plus o compoziție nouă care o are ca invitată pe solista Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Publicat

pe

Mike Oldfield │ FOTO: www.facebook.com

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield, în vârstă de 59 de ani, va lansa pe 1 februarie un album de remixuri intitulat "Tubular Beats". Discul conțne cele mai cunoscute piese ale artistului dar remixate plus o compoziție nouă care o are ca invitată pe solista Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Toate melodiile au fost reînregistrate și reorchestrate de către Oldfield împreună cu producătorul german Torsten "York" Stenzel iar pe unele compoziții s-au adăugat noi părți de chitară.

Mike Oldfield

Mike Oldfield │ FOTO: www.facebook.com

Mike Oldfield  a lansat ultimul album, intitulat "Music of the Spheres", în anul 2008 sub egida Mercury Records. Discul a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road Studios (The Beatles, Pink Floyd, The Hollies, Badfinger) și a intrat în majoritatea topurilor internaționale și a fost nominalizat pentru premiul Classical Brit Award în 2009.

Oldfield s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani când a format împreună cu sora lui trupa Sallyangie, iar la 16 ani cânta la chitară bas în Soft Machine. În 1972 s-a întâlnit cu Richard Branson, care se pregătea să-și lanseze noua sa casă de discuri, Virgin Records, iar în 1973 a apărut albumul de debut "Tubular Bells". Albumul, pe care Oldfield a cântat la mai mult de 20 de instrumente și care acoperă mai multe genuri muzicale, a avut un succes colosal intrând în Top 10 în Marea Britanie unde a rămas 279 de săptămâni, o performanță reușită doar de zece albume în istoria topului. De atunci celebrul artist a mai lansat 23 de albume care s-au vândut în zeci de milioane de unități în toată lumea.

Tracklist Tubular Beats:

  1. Let There Be Light (York Remix)
  2. Far Above The Clouds (York Remix)
  3. Ommadawn (Mike Oldfield & York Remix)
  4. Guilty (Mike Oldfield & York Remix)
  5. Tubular Bells (Mike Oldfield & York Remix)
  6. To France (York & Steve Brian Radio Mix)
  7. Northstar (Mike Oldfield & York Remix)
  8. Moonlight Shadow (York & Steve Brian Radio Mix)
  9. Guilty (York & Mike’s Electrofunk Remix)
  10. Tubular Bells 2 (Mike Oldfield & York Remix)
  11. Never Too Far (piesă nouă, cuTarja Turunen)

Mike Oldfield - Moonlight Shadow ft. Maggie Reilly

Mike Oldfield - In Dulci Jubilo

Trending