Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Mickey Mouse a ajuns în România alături de magicianul său, Michael Barron - VIDEO

Mickey Mouse a ajuns în premieră în România pentru a susține show-ul de magie Disney Live alături iluzionistul Michael Barron și personalele de poveste.
Magicianul Michael Barron și Mickey Mouse

Magicianul Michael Barron și Mickey Mouse

Cel mai popular șoricel animat din lume, Mickey Mouse a ajuns în România pentru prima dată și s-a întâlnit cu jurnaliștii în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a venit cu ocazia evenimentului Disney Live! Mickey’s Magic Show, ce va avea loc în perioada 13 - 17 februarie la Sala Palatului. Spectacolul de magie aduce pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate, fiind un eveniment de mare anvergură. Câteva detalii din culise ne-a dezvăluit Charles Cornell, reprezentantul companiei de producție, Feld Entertainment, care pune în scenă aceste show-uri. Organizarea lor în România îi revine agenției Amphitrion, reprezentată de Raluca Popescu.

Raluca Popescu (Amphitrion) si Charles Cornell (Feld Entertainment)

Raluca Popescu (Amphitrion) si Charles Cornell (Feld Entertainment)

"Vă prezint câteva statistici - show-ul necesită 10 ore de pregătire; avem 7 tiruri care transportă întreaga producție; în total sunt 15 artiști care intră pe scenă; show-ul include 40 de momente de magie etc. Acestea sunt doar câteva elemente. Spectacolul este o producție foarte complexă"Charles Cornell

Conceptul Disney Live a luat naștere în 2005 din dorința de a duce minunatele personaje și în orașe mai mici. Până în prezent, Mickey’s Magic Show a ajuns în 20 de țări precum Singapore (China), India, Slovacia, Ungaria, iar după reprezentațiile din România va ajunge în Franța și Elveția.

Mickey Mouse a venit in Romania

Mickey Mouse a venit in Romania

Tot în cadrul conferinței, am avut ocazia să-l vedem pe celebrul magician, Michael Barron care va urca pe scenă alături de Mickey, Minnie, Donald, Cenușăreasa și Albă ca Zăpada. El va realiza o serie de iluzii magnifice. Extrem de apreciat pentru talentul său, Barron ne-a demonstrat că este un adevărat magician prin 2 numere foarte interesante. Pentru primul moment de iluzie a folosit un telefon mobil și un balon, iar pentru cel de-al doilea moment o cutie de suc goală, pe care a umplut-o ca prin magie (vezi video).

Virgil Iantu și Mihai Găinușă alături de magicianul Michael Barron și Mickey Mouse

Virgil Iantu și Mihai Găinușă alături de copii, magicianul Michael Barron și Mickey Mouse

VIDEO: Moment de magie cu Michael Barron

Spectacolul mult așteptat va fi o experiență deosebită pentru cei mici. Aceștia vor putea cânta și dansa alături de personaje, iar cei mai norocoși vor urca pe scenă și îl vor ajuta pe Barron în numerele sale de magie.

Întâlnirea cu Mickey Mouse

Momentul cu adevărat magic a fost când singurul personaj de desene animate cu stea pe Hollywood Walk of Fame a apărut la conferință. Foarte vioi, Mickey Mouse a salutat pe toată lumea, ne-a trimis bezele și a făcut fotografii cu noi. Rar ai un astfel de moment, în care fantezia se îmbină cu realitatea. Vestea aducerii show-ului Disney Live în România a fost primită cu entuziasm de publicul din întreaga țară. Datorită numeroaselor cereri s-a ajuns la numărul record de 8 reprezentații consecutive la Sala Palatului, în locul celor 5 inițiale. Spectacolul va fi dublat în limba română. Află mai multe detalii despre show-urile de la Sala Palatului.

VIDEO: Mickey Mouse a ajuns în România

Poze cu Mickey Mouse și magicianul Michael Barron

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TROOPER & IRIS vor susține împreună un concert la Arenele Romane pe 5 aprilie - VIDEO

TROOPER a încheiat anul trecut cu turneul național aniversar "Tari ca munții", iar începutul lui 2013 îi găsește pe Coiotu,...

Închide