Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Metallica Through the Never - primul film 3D lansat de Metallica

Metallica a anunțat că multașteptatul film 3D va purta numele "Metallica Through the Never" și va fi lansat pe 9 august. Materialul a fost filmat în luna august 2012 în Vancouver alături de regizorul Nimrod Antal și se concentrează pe povestea fictivă a unui membru din stafful formației, interpretat de actorul Dane DeHaan.

Metallica

Metallica va lansa pe 9 august mult așteptatul film 3D ce va purta numele "Metallica Through the Never". Materialul a fost filmat în luna august 2012 în Vancouver alături de regizorul Nimrod Antal și se concentrează pe povestea fictivă a unui membru din staff-ul formației, interpretat de actorul Dane DeHaan. Personajul este trimis într-o misiune în timp unde trupa cântă în cadrul unui concert sold-out, iar acesta găsește o lume total schimbată față de ce știa.

Metallica

Metallica

Filmul va fi distribuit în cinematografele din întreaga lume de compania Picturehouse, care este responsabilă de lansare celor mai bune filme independente precum "My Big Fat Greek Wedding", "The Mation Of The Christ" sau "Pan's Labyrinth".

La sfârșitul anului 2012, bateristul trupei, Lars Ulrich, a declarat ca viitorul album, cel de-al 10-lea din carieră, este programat spre lansare la începutul anului 2014 și va fi primul prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings. Acesta a declarat:

Noul album va fi o continuare de unde am rămas acum patru ani. Materialul va fi foarte heavy, energic, rapid cu riff-uri și solo-uri marca Metallica. Acum, când deținem 100% controlul asupra muzicii noastre și nu suntem presați de nimeni vom lansa un album așa cum dorim”.

Ultimul DVD lansat de americani poartă numele "Quebec Magnetic" și poate fi achiziționat de pe site-ul formației, metallica.com, la prețul de 15.99 dolari. Discul este disponibil in format DVD/Blu-ray si a fost înregistrat cu ocazia concertelor susținute la Colisee Pepsi, Quebec, Canada, când formația se afla în turneul World Magnetic Tour 2009. Wayne Isham este cel care a produs acest material video, care conform trupei este produs la cele mai înalte standarde. În vârstă de 54 de ani, Wayne a colaborat de-a lungul timpului cu nume mari din muzica internațională ca Pink Floyd, Pantera, Motley Crue, Godsmack, Def Leppard, Bon Jovi, Avenged Sevenfold, etc. Înregistrarea piesei "Master of Puppets", extrasă de pe acest DVD, poate fi urmărită mai jos.

Metallica - Master of Puppets (Live Quebec Magnetic 2012)

Citește mai multe despre Lars UlrichMetallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa japoneza Mono concertează la București

Formația japoneză Mono, una dintre cele mai spectaculoase trupe post-rock, va sosi pentru prima dată la București pentru a susține...

Închide