Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Megadeth se apropie de finalizarea noului album

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth, a anunțat că trupa a terminat de înregistrat 10 piese pentru viitorul disc iar ultimele două melodii vor fi inregistrate zilele acestea. Cel de-al 14-lea album este programat spre lansare în această primăvară.

Megadeth

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth, a dezvăluit recent că trupa a terminat de înregistrat 10 piese pentru viitorul album iar ultimele două melodii vor fi inregistrate zilele acestea. Cel de-al 14-lea disc este programat spre lansare în această primăvară și este înregistrat in studioul Vic Garage din San Marcos, California alături de de Johnny K (John Karkazis). Acesta a mai colaborat cu trupa pentru albumul "TH1RT3EN" (2011) dar a lucrat și cu trupele Disturbed, Sevendust, Machine Head și Staind.

Megadeth

Megadeth

Momentan nu se cunoaște casa de discuri care se va ocupa de promovare și distribuiția noului produs după ce trupa a reziliat contractul cu Roadrunner Records. Megadeth, care a cântat la București la festivalul OST Fest 2012, alături de Lamb of God, Anthrax, Iron Maiden, Marilyn Manson și Halestorm se află nominalizați la premiile Grammy pentru categoria Best Hard Rock/Metal Performance. Ediția cu numărul 55 a prestigioaselor premii se va desfășura în data de 10 februarie 2013 la Los Angeles.

Megadeth a luat naştere la iniţiativa lui Dave Mustaine (ex-Metallica) în 1983 la Los Angeles şi a devenit repede cunoscută pe plan internaţional, abordând thrash metalul, un stil nou și original. În cei peste 30 de ani de carieră, Megadeth a lansat 13 albume de studio, a câştigat discul de platină în Statele Unite cu 6 albume consecutive, a vândut peste 40 milioane de copii la nivel mondial şi a fost nominalizată de 10 ori la premiile Grammy la categoria Best Metal Performance.

Megadeth - Public Enemy No. 1

Citește mai multe despre Dave MustaineMegadeth
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Yanni se amână cu o zi

Asociația Culturală Maria Domina anunță modificarea datei concertului Yanni de la București, acesta fiind reprogramat la o zi distanță față...

Închide