Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Luciano revine în România la show-ul aniversar Cadenza 10 ani

Luciano va reveni la Sala Polivalentă din București, 16 februarie pentru un show Cadenza Night ce aniversează 10 ani de existență a label-ului Cadenza.

Luciano va reveni la Sala Polivalentă din București, sâmbătă, 16 februarie pentru un show Cadenza Night ce aniversează 10 ani de existență a label-ului Cadenza. În noiembrie anul trecut vremea potrivnică l-a împiedicat pe Luciano să vină în Capitală, astfel că artistul este și mai entuziasmat de revenirea în România.

Luciano

Luciano (Foto: www.facebook.com)

Acesta nu vine singur, ci împreună cu Mirko Loko, Andrea Oliva și Lee Van Dowski, artiști afiliați casei sale de discuri. Evenimentul este organizat de The Mission și va fi asemeni unui carnaval muzical. Dincolo de prestația artiștilor, locația va avea un set-up special amenajat cu multe elemente surpriză, în ton cu muzica și atmosfera caracteristică artiștilor Cadenza. Pentru detalii despre prețurile biletelor și accesul la eveniment accesați pagina Cadenza 10 ani – Luciano din agendă.

Sigla Casa de discuri CadenzaDe când a luat naștere în 2002, Cadenza Music a evoluat și a îmbrățișat spiritul și toate trăsăturile muzicii electronice moderne. Cei 10 ani au fost plini de evenimente mari, de petreceri și de peste 80 de single-uri și albume lansate la nivel internațional.

"Candeza este un spațiu în care muzica se poate dezvolta și poate înflori. Este o platformă extrem de accesibilă creată să primească mereu oameni noi, proiecte și influențe. Fiind într-o continuă cercetare și mereu în progres, noi suntem parte dintr-o evoluție. Toți suntem oameni spirituali, liberi ca și muzica noastră și trăim tocmai pentru acest lucru", așa își descrie Luciano casa de discuri.

În cei 10 ani, Cadenza a trecut prin perioade de glorie, dar și prin perioade mai grele. Indiferent de situație, labe-ul a promovat artiști de toate naționalitățile și foarte diverși precum Reboot, Technasia, Kenny Larkin, Mirko Loko sau Michel Cleis.

În anul 2013, în afară de evenimentele specifice care vor continua, o parte dintre artiști și colaboratori vor lucra împreună și vor lansa o serie de materiale noi. Și cei aflați sub brandul Vagabundos vor lansa niște compilații în decursul acestui an.

Cadenza: Luciano & Richie Hawtin în sincron

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Luciano
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams lansează noul single "Be A Boy" - VIDEO

Robbie Williams este încântat să anunțe că "Be A Boy" este noul single de pe albumul "Take The Crown". Vezi...

Închide