Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

LOTUS și Cristi Minculescu la primele apariții în piață de Revelion 2013 - VIDEO

Cristi Minculescu și trupa LOTUS au apărut pentru prima dată în fața publicului larg adunat într-o piață din România. Vezi ce a cântat noua formație a lui Cristi, ce a fost bine și ce a scârțâit.

Publicat

pe

Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013
Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013 │ FOTO: Mediafax

Cristi Minculescu și trupa LOTUS au apărut pentru prima dată în fața publicului larg adunat într-o piață din România. După cum vă anunțam încă din vremea cântărilor unplugged din cluburi, LOTUS a cântat la Revelionul 2013 serbat atât în Piața Constituției, cât și în Piața Revoluției din București. Celebra sintagmă de deschidere - "Bună seara, prieteni!" a fost înlocuită de "Bună seara, bine v-am găsit".

Prima apariție a fost cea de la evenimentul organizat de Primăria Capitalei, unde Cristi Minculescu și Lotus au evoluat în jurul orei 20. Din păcate, atât sonorizarea, cât și organizarea momentelor live au afectat prima apariție în aer liber a trupei LOTUS. Deficiențele la capitolul sunet au fost grave, fiind sesizabile deopotrivă în Piață, cât și la televizor. Din cauza întârzierilor organizatorice, ultima piesă "Strada ta" nu a mai fost cântată, chiar dacă fusese anunțată inițial de solistul Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu și LOTUS - All Right Now (Revelion 2013, Piața Constituției):

Cristi Minculescu și LOTUS - Satisfaction (Revelion 2013, Piața Constituției):

Cristi Minculescu și LOTUS - Pe Ape (Revelion 2013, Piața Constituției):

Transmisiunea TV a suferit de o animație din studio - caracterizată ca una emotivă, lipsită de documentare, de cele mai multe ori ca nuca în perete, ce a fragmentat live-ul din Piață.

Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013

Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013 │ FOTO: Mediafax

Din fericire, alți mii de spectatori aflați la doar 2km depărtare s-au putut bucura 2 ore mai târziu de prestația LOTUS alături Cristi Minculescu în condiții tehnice mult mai bune. Supervelionul 2013 - organizat de ProTV și ProFM - a fost transmis în direct pe MTV România. Singurul reproș în cazul lor a fost tăierea cu publicitate a momentului interpretării celui de-al 4-lea cântec.

Cristi Minculescu și LOTUS - All Right Now (Supervelion 2013, Piața Revoluției):

Cristi Minculescu și LOTUS - Satisfaction (Supervelion 2013, Piața Revoluției):

Setlistul LOTUS de la Supervelionul 2013 a cuprins două coveruri rock binecunoscute - "Alright now" și "Satisfaction", o piesă cântată de Regina Hammerle, "Mamma Don't Allow" și "Strada ta" - o piesă foarte îndrăgită de fanii IRIS.

Cristi Minculescu și LOTUS - Strada Ta (Supervelion 2013, Piața Revoluției):

Chiar dacă s-a mutat în Germania, Cristi Minculescu cântă atât solo, cât și alături de LOTUS (cu neamțul Judy Seutter – chitară, ucrainianul Boris Rusakov – bass, italianul Mauro Ciccarelli – tobe și portugheza Regina Hammerle – vocal/backing vocal). În 2013, așteptăm de la formula LOTUS un prim album și mai multe concerte. Ei au deja 7 piese pregătite (în limba engleză), una dintre acestea fiind "Kingdom of Dreams", compusă de bassistul Boris Rusakov. Lansarea nu se dorește grăbită, ci doar bine pregătită.

"O să facem discul bilingv, în română și în germană, și sper să confirmăm așteptările care sunt foarte mari." a declarat Cristi Minculescu în noaptea de Revelion.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

În august, Tușnad Gastro Rock Fest 2021 readuce live-ul în fața publicului - Programul festivalului

Muzica live va reveni în offline la final de august, când prima ediție a Tușnad Gastro Rock Fest va aduce pe scenă formații românești emblematice și trupe din noul val al muzicii rock. Evenimentul promite să împletească armonios muzica și gastronomia, în cele trei zile de festival publicul putând participa inclusiv la degustări de vinuri.

Publicat

pe

Cristi Minculescu alături de IRIS în concertul ROCKOLINDE de pe 22 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După luni în care online-ul a compensat pentru lipsa concertelor cu public, vara anului 2021 promite să aducă o revenire la normal. În weekendul 27 - 29 august, la Băile Tușnad, va avea loc prima ediție a Tușnad Gastro Rock Fest, un eveniment cultural organizat sub brandul TUȘNAD GASTRO FEST - #ecofriendlyfestivals (festivaluri prietenoase cu mediul).

Festivalul propune trei zile de concerte dedicate atât noului val din muzica rock, într-un mix de alternativ-rock, industrial-rock, jazz-rock și fusion-rock, cât și nostalgicilor, prin prezența unor trupe emblemă, precum Timpuri Noi, Compact și Iris. Din lineup-ul deja stabilit fac parte și artiști și trupe debutante, cu potențial de dezvoltare, ce vor deschide fiecare seară de festival.

Programul Tușnad Gastro Rock Fest 2021:

Vineri, 27 august 2021

 • 18:00 Ramm-Brand(t)
 • 19:00 Jurjak
 • 20:15 Robin And The Backstabbers
 • 21:30 Luna Amară

Sâmbătă, 28 august 2021

 • 18:00 Teddy Queen
 • 19:00 FusionCore
 • 20:15 Toulouse Lautrec
 • 21:30 Byron

Duminică, 29 august 2021

 • 18:00 Riff
 • 19:00 Timpuri Noi
 • 20:15 COMPACT - Paul Ciuci
 • 21:30 IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro

Sesiuni de gastronomie și degustare de vinuri la Tușnad Gastro Rock Fest 2021

Festivalul își propune să devină destinația perfecta pentru toți gurmanzii iubitori de rock și natură. Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică vor fi organizate câte două sesiuni de gastronomie cu degustare de vineuri pe zi, în intervalele 12:30 – 14:00 și 15:00 – 16:30, în cadrul cărora vor fi prezentate atât preparatele pregătite de maeștrii bucătari locali, cât și diverse sortimente de vin potrivite fiecărui preparat în parte, recomandate de somelierul Robert-Claudiu Bentea.

Bilete la Tușnad Gastro Rock Fest 2021

Prețul unui abonament este 225 lei, iar biletele pentru sesiunile Gastro se achiziționează separat, nefiind incluse în abonamentul/biletele de festival. Prețul unui bilet Gastro + abonament festival este de 260 lei. Biletele sunt disponibile online.

Biletele de o zi vor putea fi achiziționate în apropierea festivalului, în limita locurilor disponibile și în funcție de capacitatea maximă permisă de autorități în contextul pandemiei COVID-19.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Trending

CLOSE
CLOSE