Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

LOTUS și Cristi Minculescu la primele apariții în piață de Revelion 2013 - VIDEO

Cristi Minculescu și trupa LOTUS au apărut pentru prima dată în fața publicului larg adunat într-o piață din România. Vezi ce a cântat noua formație a lui Cristi, ce a fost bine și ce a scârțâit.
Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013

Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013 (foto: Mediafax)

Cristi Minculescu și trupa LOTUS au apărut pentru prima dată în fața publicului larg adunat într-o piață din România. După cum vă anunțam încă din vremea cântărilor unplugged din cluburi, LOTUS a cântat la Revelionul 2013 serbat atât în Piața Constituției, cât și în Piața Revoluției din București. Celebra sintagmă de deschidere - "Bună seara, prieteni!" a fost înlocuită de "Bună seara, bine v-am găsit".

Prima apariție a fost cea de la evenimentul organizat de Primăria Capitalei, unde Cristi Minculescu și Lotus au evoluat în jurul orei 20. Din păcate, atât sonorizarea, cât și organizarea momentelor live au afectat prima apariție în aer liber a trupei LOTUS. Deficiențele la capitolul sunet au fost grave, fiind sesizabile deopotrivă în Piață, cât și la televizor. Din cauza întârzierilor organizatorice, ultima piesă "Strada ta" nu a mai fost cântată, chiar dacă fusese anunțată inițial de solistul Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu și LOTUS - All Right Now (Revelion 2013, Piața Constituției):

Cristi Minculescu și LOTUS - Satisfaction (Revelion 2013, Piața Constituției):

Cristi Minculescu și LOTUS - Pe Ape (Revelion 2013, Piața Constituției):

Transmisiunea TV a suferit de o animație din studio - caracterizată ca una emotivă, lipsită de documentare, de cele mai multe ori ca nuca în perete, ce a fragmentat live-ul din Piață.

Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013

Cristi Minculescu și trupa LOTUS la Supervelionul 2013 (Foto: Mediafax)

Din fericire, alți mii de spectatori aflați la doar 2km depărtare s-au putut bucura 2 ore mai târziu de prestația LOTUS alături Cristi Minculescu în condiții tehnice mult mai bune. Supervelionul 2013 - organizat de ProTV și ProFM - a fost transmis în direct pe MTV România. Singurul reproș în cazul lor a fost tăierea cu publicitate a momentului interpretării celui de-al 4-lea cântec.

Cristi Minculescu și LOTUS - All Right Now (Supervelion 2013, Piața Revoluției):

Cristi Minculescu și LOTUS - Satisfaction (Supervelion 2013, Piața Revoluției):

Setlistul LOTUS de la Supervelionul 2013 a cuprins două coveruri rock binecunoscute - "Alright now" și "Satisfaction", o piesă cântată de Regina Hammerle, "Mamma Don't Allow" și "Strada ta" - o piesă foarte îndrăgită de fanii IRIS.

Cristi Minculescu și LOTUS - Strada Ta (Supervelion 2013, Piața Revoluției):

Chiar dacă s-a mutat în Germania, Cristi Minculescu cântă atât solo, cât și alături de LOTUS (cu neamțul Judy Seutter – chitară, ucrainianul Boris Rusakov – bass, italianul Mauro Ciccarelli – tobe și portugheza Regina Hammerle – vocal/backing vocal). În 2013, așteptăm de la formula LOTUS un prim album și mai multe concerte. Ei au deja 7 piese pregătite (în limba engleză), una dintre acestea fiind "Kingdom of Dreams", compusă de bassistul Boris Rusakov. Lansarea nu se dorește grăbită, ci doar bine pregătită.

"O să facem discul bilingv, în română și în germană, și sper să confirmăm așteptările care sunt foarte mari." a declarat Cristi Minculescu în noaptea de Revelion.

Citește mai multe despre Cristi MinculescuLotus
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lucia răspunde la întrebările adresate de fani pe facebook - VIDEO

Cu două single-uri lansate, un concert caritabil susținut recent în Hard Rock Cafe și un album de debut la care...

Închide