Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Loredana pleacă în turneu național

Loredana pleacă într-un turneu național de promovare a noului album "Dragoste". Vezi primele concerte anunțate și detalii despre bilete.

Loredana va porni în martie în cel mai mare turneu național din ultimii ani, pentru promovarea noului său album "Dragoste". Astfel, fanii artistei care nu au participat la concertul excepțional din noiembrie de la București vor avea ocazia să o vadă pe Loredana în cadrul unor spectacole impresionante, cu invitați pe măsură și costume excepționale.

Primul concert va avea loc la Cluj Napoca pe 15 martie, iar până în prezent au fost anunțate show-uri în orașe precum Oradea, Timișoara și Deva. Noi spectacole vor fi confirmate în curând. Toate concertele vor începe de la ora 20:00, iar prețurile biletelor sunt de 75 lei, 100 lei și 125 lei, în funcție de poziționarea în sală.

Date Loredana - Turneu 2013

"Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii mei din Timișoara, Oradea, Deva și toate celelalte orașe pe care le voi vizita. Voi cânta piese de pe noul meu album, "Dragoste", dar și de pe toate celelalte albume ale mele de până acum. Va fi o călătorie magică și o experiență irepetabilă pentru toți cei prezenți! Vă aștept ca și când…", a spus cântăreață.

Playlist-ul va conține toate hiturile artistei, printre care și melodii de pe noul album, "Dragoste", lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic conține 18 piese, precum "Ochii din Vis""Automatic Love""Sexting""Shukar""Coborâtă din Rai""El Dorado" și un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din țară.

Evident, din playlist-ul concertelor nu va lipsi piesa "APA (feat. Cabron)", single care a staționat pe prima poziție timp de trei săptămâni la rând, în topurile de specialitate. Colaborarea dintre Loredana și Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, piesa fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflându-se acum printre melodiile preferate ale românilor.

Loredana - "Never Ending Story"

 

Citește mai multe despre Loredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Depeche Mode a dezvăluit titlul, data lansării și tracklistul noului album

Este oficial - noul album Depeche Mode se va numi "Delta Machine" și va fi lansat pe 26 martie. Clipul...

Închide