Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Loredana - "Apa" este cea mai difuzată piesă la începutul lui 2013 - VIDEO

Single-ul "Apa" lansat de Loredana feat. Cabron continuă să bată recorduri. În plus, Loredana a pregătit o surpriză vizuală pentru fani. Vezi despre ce este vorba.
Loredana și Cabron

Loredana și Cabron

Piesa "Apa" lansată de Loredana a ajuns cea mai difuzată piesă pe posturile de radio din prima săptămână a anului. Single-ul, realizat în colaborare cu Cabron, este fruntaș în acest top pentru a doua oară consecutiv, înregistrând 557 de difuzări între 31 decembrie 2012 și 6 ianuarie 2013.

Loredana și Cabron

Loredana și Cabron

Succesul piesei este incredibil și continuă să o poziționeze pe Loredana în toate clasamentele de specialitate. "Apa" este difuzată în heavy rotation la toate posturile radio de maintream și ocupă prima poziție pe iTunes România în topul celor mai descărcate piese. Analizând clasamentul, realizăm că românii preferă să cumpere muzica artistei autohtone decât muzica artiștilor de talie internațională precum Rihanna, Adele sau Maroon 5.

Și videoclipul piesei se bucură de succes, având în prezent aproape 3 milioane de vizualizări doar pe contul oficial de YouTube - VEZI VIDEO"Apa" este primul extras de pe noul album al artistei, "Dragoste", format din 18 piese, dintre care amintim "Ochii din Vis", "Automatic Love", "Shukar", "Coborâtă din Rai" sau "Sexting" pentru care s-a realizat și un clip foarte sexy și vintage - VEZI VIDEO.

Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Materialul discografic a fost lansat de Loredana în cadrul unui spectacol grandios la Sala Palatului. La concert au fost prezenți peste 5.000 de oameni, care au avut ocazia să asculte toate hiturile Loredanei - RECENZIE & FOTO.

Dacă nu ați apucat să mergeți la concert, nu fiți triști pentru că artista a pregătit o surpriză pentru fani. Loredana a anunțat că va lansa DVD-ul intitulat "Never Ending Story". Din trailer reiese că acesta va include și înregistrări din timpul repetițiilor și va dezvălui ce se întâmplă în spatele scenei pe durata unui concert de mare anvergură.

Loredana - "Never Ending Story" Trailer

Citește mai multe despre CabronLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Love & Death a lansat un nou single, I W8 4 U - AUDIO

După ce a confirmat apariția la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park 2013 alături de foștii colegi din...

Închide