Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

În pregătirea unui nou album Lana Del Rey vorbește despre celebritate

După recenta lansare a EP-ului "Paradise", din noiembrie 2012, Lana Del Rey a reluat deja lucrul pentru cel de-al 3-lea material discografic. Artista a intrat din nou în studioul de înregistrări din Santa Monica, avându-i alături pe cei din echipa de creație.

Lana Del Rey în studioul de înregistrări din Santa Monica

După apariția EP-ului "Paradise", în noiembrie 2012, Lana Del Rey a început lucrul pentru cel de-al 3-lea material discografic. Artista a intrat în studioul de înregistrări din Santa Monica alături de echipa de creație, unde lucrează la noul album. În vâltoarea succesului și insistența presei asupra imaginii și versurilor sale, Lana Del Rey încearcă să își concetreze atenția asupra muzicii pe care o iubește. În opinia sa faima nu este un scop, ci un mijloc de a-i ajuta pe cei din jur.

Lana Del Rey în studioul de înregistrări din Santa Monica

Lana Del Rey în studioul de înregistrări din Santa Monica (Foto: www.dailymail.co.uk)

De la intrarea ei în topurile de specialitate (2011), Lana Del Rey a stârnit multe controverse, atât prin imaginea ei, cât și prin  subiectele abordate în melodii. Astfel, videoclipul realizat pentru piesa "Ride" a fost catalogat de critici drept revoltător prin mesajul său antifeminist și pro-prostituție, acesta fiind doar un exemplu al modului în care muzica sa a fost percepută. De partea cealaltă a baricadei, baza de fani a artistei și vânzările de albume  au crescut în timp.  În tot acest conflict de percepții Lana Del Rey continuă să compună, recent artista fiind surprinsă de jurnaliști în studioul de înregistrări.

Într-un interviu acordat Daily Mail, Lana a mărturisit că iubește muzica pe care o produce și speră ca pe viitor să se poată implica mai mult în activități caritabile.

"Simt că acum este timpul să dau ceva înapoi din ceea ce am. Vreau să devin un fel de Angelina Jolie. La fel cum consideră și ea, cred că faima nu are nicio valoare în sine dacă nu este pusă în slujba altor scopuri, utile pentru societate. Cum ar fi generarea de bani pentru inițiative caritabile. "

Până la aflarea mai multor detalii cu privire la noul album vă invităm să urmăriți o piesă nelansată încă oficial, dar prezentă pe internet încă din noiembrie 2012.

Lana del Rey - "Gods & Monsters"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi a lansat un nou clip, "Because We Can" - VIDEOCLIP

Trupa Bon Jovi a lansat videoclipul "Because We Can", extras de pe viitorul album. Cel de-al 12-lea disc din cariera...

Închide