Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

LaLa Band pleacă în cel de-al 3-lea turneu național - "LaLa Love Tour"

LaLa Band, va susține "LaLa Love Tour", un nou turneu național, dedicat iubirii. Trupa va cânta inclusiv de Valentine's Day, Dragobete, 1 și 8 Martie.

Poster LaLa Band - Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului "Pariu cu Viața" se pregătește să susțină un nou turneu național, dedicat iubirii. "LaLa Love Tour" începe pe la sfârșitul lunii ianuarie și desfășoară până în martie. Astfel, fanii trupei vor avea ocazia să petreacă sărbătorile Valentine's Day, Dragobete, 1 și 8 Martie la un concert cu LaLa Band, care a pregătit un playlist special pentru adolescenții indrăgostiți.

LaLa Band

LaLa Band

LaLa Band s-a bucurat de un succes enorm anul trecut, devenind una dintre cele mai apreciate și iubite formații din România. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, grupul a susținut un show de 3 ore la Sala Polivalenta din București, unde au fost prezenți peste cinci mii de oameni. În plus, în cadrul concertului "LaLa Happy Xmas" trupa și-a lansat, alături de MediaPro Music, cel mai nou material discografic numit "LaLa Dance – LaLa Love Stories 2".

După o perioadă atât de încărcată, plină de satisfacții, dar și de multă muncă, cei de la LaLa Band nu și-au luat o vacanță lungă, ci s-au întors pe platourile de filmare. Sezonul al 4-al al serialului "Pariu cu viața" va aduce multe surprize telespectatorilor.

Primul concert din turneu are loc pe 27 ianuarie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. În total, trupa va vizita peste 12 locații, iar datele pentru concertele de 1 și 8 martie urmează să fie anunțate.

Date turneu LaLa Band - "LaLa Love Tour"

Toate spectacolele vor începe la ora 19:00. Cei care cumpără bilete VIP pot participa la sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe Eventim.ro.

Criss & Vlad (LaLa Band) - "Cine ești?"

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 18 - 20 ianuarie - GHID

Pentru perioada 18-20 ianuarie se anunță un val masiv de muzică bună pentru toate gusturile, așa încât, pentru a nu...

Închide