Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

LaLa Band cântă de Ziua Îndrăgostiților la CinemaPRO

Pe 14 februarie 2013, membrii LaLa Band vor sărbători Sfântul Valentin cu un concert la CinemaPro. Fanii prezenți vor putea trăi o "Dragoste ca-n filme".
Concert LaLa Band în Tulcea, pe 28 ianuarie 2013

Concert LaLa Band în Tulcea, pe 28 ianuarie 2013

Trupa LaLa Band va petrece Valentine's Day în Capitală, susținând un spectacol special la cinematograful CinemaProCriss, Vlad, Alina, Dorian, Liviu, Sore, Rapha, Alexia, Dima și Bubu vor cânta live pe 14 februarie cele mai frumoase cântece de dragoste pentru exact 539 de fani norocoși care vor participa la eveniment.

Concert LaLa Band în Tulcea, pe 28 ianuarie 2013

Concert LaLa Band în Tulcea, pe 28 ianuarie 2013

În plus, pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, trupa vedetă a serialului "Pariu cu viața" a pregătit o seară unică în care muzica bună se va combina perfect cu filmul romantic. Pachetul exclusivist se intitulează "Dragoste ca-n filme la CinemaPro" și este destinat tinerilor îndrăgostiți care vor să-și sărbătorească iubirea într-un mod inedit. Astfel, în afară de un concert live LaLa Band, pachetul va include acces la avanpremiera filmului "Beautiful Creatures/Cronicile Casterilor: A 16-a lună" și un Meniu Romance pentru două persoane.

Noua peliculă reprezintă o adaptare după celebrul roman best-seller omonim semnat de Kami Garcia și Margaret Stohl. Filmul de pe 14 februarie este prima parte a unei noi francize fenomen ce spune povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) și Lena (Alice Englert). Uniți de dorința de a evada din realitate, cei doi îndrăgostiți descoperă secretele întunecate ale propriilor familii și misterele micului lor oraș.

Bilete la "Dragoste ca-n filme la CinemaPro"

Biletele se găsesc la casa de bilete ale cinematografului. Prețul unui pachet pentru două persoane este de 150 de lei. Pentru mai multe detalii accesați pagina LaLa Band - Dragostea ca-n filme la CinemaPro din agendă.

Criss și Vlad - "Ploaia mea"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mircea Baniciu și Abra au lansat piesa "În lume plec" - AUDIO

Mircea Baniciu revine în atenția fanilor cu o nouă piesă realizată în colaborare cu trupa timișoreană Abra. Melodia se numește...

Închide