Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Katie Melua va lansa în toamnă un nou album

Katie Melua va împlini în această toamnă 10 ani de activitate în industria muzicală. Pentru a sărbători evenimentul artista va susține un concert la Roundhouse, Londra, în cadrul căruia va interpreta în premieră piese de pe noul album.
Katie Melua

Katie Melua

Urmărește-ne pe

Katie Melua va împlini în această toamnă 10 ani de activitate în industria muzicală. Pentru a sărbători evenimentul artista va susține pe 2 octombrie 2013 un concert la Roundhouse, Londra. În cadrul show-ului Katie va interpreta atât piese cunoscute de fani, cât și melodii de pe un nou material discografic, ce va fi lansat în toamnă. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al artistei.

Katie Melua

Katie Melua (Foto: www.facebook.com)

“10 ani în industria muzicală merită a fi sărbătoriți printr-un show special, un concert la Roundhouse, în Londra. Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu.”

Cu ocazia anunțului privind concertul din octombrie Katie a dezvăluit fanilor și câteva detalii despre următorul său material discografic.

”Lucrez la un nou album acum, al șaselea, și sper că voi cânta câteva din piesele noi la evenimentul pe care îl voi susține la Roundhouse. Nu am mai cântat niciodată acolo, dar știu că foarte mulți artiști talentați au susținut concerte în această locație. Va fi un show special și un prilej perfect pentru a sărbători lansarea noului album și împlinirea a 10 ani de carieră muzicală.”

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul său album, "Call of The Seach", a fost lansat în 2003 și s-a vândut în 1.8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele "Piece by Piece" (2005), "Pictures" (2007), "The House" (2010) și "Secret Symphony" (2012). În 2008 Katie Melua s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai bogați artiști din UK, în 2011 averea sa fiind estimată la 12 milioane de lire.

Recent Katie Melua a fost invitată la Bavarian Film Awards din Munich unde a interpretat piesa "Forgetting all my troubles". Clipul poate fi urmărit mai jos.

Katie Melua - "Forgetting All My Troubles" live (Bayerischer Filmpreis 2012)

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amaranthe a lansat un nou clip, The Nexus - VIDEOCLIP

Formația suedeza Amaranthe, care va concerta la ARTmania 2013, a lansat primul videoclip extras de pe noul album intitulat The...

Închide