Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Justin Timberlake a lansat "Suit & Tie" - un single nou după o pauză de 6 ani - AUDIO

După o promovare plină de suspans ce a inclus 3 zile de așteptare, Justin Timberlake a lansat primul său single după o pauză de 6 ani. Piesa se numește "Suit & Tie" și este interpretată în duet cu Jay Z.

Justin Timberlake

După o promovare plină de suspans ce a inclus 3 zile de așteptare, Justin Timberlake a lansat primul său single din ultimii 6 ani. Piesa se numește "Suit & Tie" și este interpretată în duet cu Jay Z. Într-o "scrisoare deschisă" postată pe site-ul său artistul povestește cum a fost compus acest single, oferind detalii și despre următorul lui album. Noul material discografic se va intitula "The 20/20 Experience" și va fi lansat în cursul anului 2013.

Justin Timberlake

Justin Timberlake (Foto: www.facebook.com)

"Acesta va fi un an foarte interesant pentru mine. Așa cum probabil ați auzit zvonindu-se mă pregătesc pentru un 2013 plin de surprize. În iunie anul trecut am început să lucrez la ceea ce va fi următoarea mea călătorie alături de acel "lucru" pe care îl iubesc, numit MUZICĂ. Inspirația pentru acest nou material a venit oarecum din bun senin și să fiu sincer nu aveam așteptări foarte mari. M-am dus pur și simplu în studio și am început să mă joc cu câteva piese mixându-le sunetul. A fost probabil cea mai distractivă perioadă din cariera mea. Compunând pur și simplu fără nicio regulă și/sau obiectiv în minte și bucurându-mă pur și simplu de procesul de creație." - Justin Timberlake

Noul album se va numi "The 20/20 Experience" iar Justin este extrem de entuziasmat de piesele de pe acest material.

"Rezultatul orelor petrecute în studio nu m-ar fi putut încânta mai mult. Albumul este inspirat din muzica cu care am crescut, dar și de o serie de noi "muze" pe care le-am descoperit pe parcursul înregistrărilor. Eu îi spun "The 20/20 Experience" și va apărea pe piață anul acesta. Sper să vă bucurați ascultându-l pe cât de mult m-am bucurat eu compunând aceste piese.Asta e tot ce voi dezvălui pentru moment. Știu, știu! Din nou cu suspansul. Pregătiți-vă. Va fi distractiv (cel puțin pentru mine va fi)."

Până vom putea afla mai multe detalii despre album și noile piese vă invităm să ascultați noul single al lui Justin Timberlake, lansat la o distanță de 6 ani de la apariția pe piață a melodiei "Summer Love" de pe "FutureSex/LoveSounds".

Justin Timberlake - Suit & Tie ft. Jay-Z (Explicit)

Citește mai multe despre Jay-ZJustin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Disney Live! - Mickey’s Magic Show este aproape SOLD - OUT la categoriile VIP, 1 și 2

Disney Live! - Mickey’s Magic Show se bucură de un succes impresionant în România. Biletele la categoriile VIP, 1 și...

Închide